Rămâi conectat

Politică Administrație

Locuințe prin credit ipotecar în Alba Iulia: Agenţia Naţională pentru Locuinţe demarează procedura de contractare a 14 case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

anl alba iuliaAgenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) demarează procedura de contractare a 14 case, care vor fi construite prin programul ”Locuinţe prin credit ipotecar”, în Strada Nada Florilor nr.1A -N, municipiul Alba Iulia (judeţul Alba), după cum se arată într-un comunicat de presă.

Casele se vor construi în sistem înşiruit, pe parcele individuale cu suprafeţe cuprinse între 152 şi 264 mp., grupate câte şapte, şi au preţuri cuprinse între 74.117 şi 80.186 de euro (TVA inclus). Proiectul cuprinde locuinţe individuale cu 3 camere (o cameră de zi şi două dormitoare), dependinţe (bucătărie, grup sanitar, baie, terasă exterioară), subsol parţial (pivniţă), pod, curte deschisă, loc de parcare, alee pietonală.

Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuinţele (reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public) va fi asigurată de Primăria Municipiului Alba Iulia, din fonduri proprii.

Detalii privind proiectul şi procedurile de achiziţionare a unei locuinţe în strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia, pot fi furnizate de: reprezentantul ANL din municipiul Alba Iulia, Ioan Dumitru Mateş,( la telefon 0730.591.051 şi 0788.463.954, sau la biroul acestuia, aflat în sediul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Alba, Bulevardul Ferdinand, nr. 24, în zilele de marţi şi miercuri, în intervalul orar 14.00–16.00); Biroul Relaţii cu Publicul al ANL, (telefon 021.320.61.22, de luni până joi, în intervalul orar 08:00-16:30; sau vineri, între orele 08.00-14.00; site-ul www.anl.ro.

Pentru a se înscrie, în vederea achiziţionării unei locuinţe construite prin programul derulat de ANL ”Locuinţe prin credit ipotecar”, solicitantul trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. Înscrierea în baza de date a ANL, care se poate face online, accesând link-ul http://www.anl.ro/ro/cerereinscriere/ sau prin completarea şi transmiterea unui formular obţinut de la oficiile poştale la sediul ANL din Bd. Unirii nr. 61, bloc F3, sector 3, Bucureşti, cu confirmare de primire.

2. Completarea unei cereri, transmisă la adresa de e-mail [email protected] sau prin poştă, la sediul ANL, în care acesta îşi exprimă opţiunea pentru achiziţionarea unei locuinţe în amplasamentul din Strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia (judeţul Alba).

Perioada de înscriere pentru persoanele interesate de acest proiect şi de achiziţionarea unei locuinţe prin programul derulat de ANL în strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia, este 15 iulie – 15 august 2014.

Programul ”Locuinţe prin credit ipotecar” se adresează tuturor persoanelor cu cetăţenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să cumpere o locuinţă construită prin ANL. Pentru a putea achiziţiona o locuinţă prin acest program, solicitantul are nevoie de finanţare, reprezentată de un avans (depus de acesta) şi de un credit ipotecar, contractat de la băncile partenere în program. Locuinţele urmează să fie construite pe terenuri date în folosinţă gratuită ANL, de către autorităţile publice locale, pe durata execuţiei lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea