Locuință ANL, pentru o familie de medici chirurgi de la Spitalul Cugir

Medicii chirurgi care au venit de curând la Spitalul din Cugir au primit ieri contractul pentru o locuinţă ANL chiar de la primarul, Adrian Teban.

Doctorul Terezia Prabir, însoţită de managerul spitalului Silviu Samoilescu au fost prezenţi în cursul zilei de ieri la primărie pentru a semna contractul privind închirierea unei locuinţe într-unul din blocurile destinate tinerilor.

ELIT

Cel care le-a înmânat contractul a fost chiar edilul Cugirului care i-a asigurat de tot sprijinul administraţiei locale în ceea ce priveşte activitatea medicală pe care chirurgii o derulează la spitalul orăşenesc.

„Avem nevoie de medici pentru a acoperi deficitul pe care-l are spitalul, iar administraţia locală se va implica şi va susţine toate demersurile conducerii unităţii sanitare de a atrage noi cadre medicale. Venirea celor doi chirurgi ne demonstrează că există tineri doctori care doresc să profeseze şi în spitale din oraşe mai mici, nu doar în centre universitare. Sperăm să fie doar începutul unei dezvoltări a sistemului medical cugirean, care altădată, a fost de excepţie. Ca administraţie publică, vom face tot posibilul să îmbunătăţim condiţiile şi dotarea tehnică a spitalului, astfel încât să creştem atractivitatea instituţiei medicale locale.”

Repartizarea unei locuinţe ANL familiei de medici, Terezia şi Prabir Boruah a avut loc ca urmare a deciziei Consiliului Local, care a aprobat în acest sens un proiect de hotărăre iniţiat de primarul Adrian Teban. Conform criterilor de acordare a unui astfel de apartament, dosarul depus de medicul clujan, de origine indiană a acumulat un punctaj de 50 de puncte, devansând ceilalţi solicitanţi de locuinţe pentru tineri.

ADEZIUNE PLUS

Alţi nouă medici sunt aşteptaţi la Cugir peste patru-cinci ani, când îşi vor finaliza  stagiul de pregătire în rezidenţiat. Reamintim că anul trecut Spitalul Oraşănesc din Cugir a scos la concurs un număr de 12 posturi, dintre care 9 au fost ocupate la examenul de Rezidenţiat care a avut loc la Centrul Universitar din Cluj-Napoca.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

fasss..... 16 iulie 2013 at 10:21

Iar i-ti faci campanie bai tebane ? Vezi sa n-ai parte de tratatia celor 2 medici,daca tot i-ai contactat.Orice problema numai o politizati,voi(care faceti politica) sugeti singele natiei romane,dar vine el ceasul platii,aici sau dincolo.

fasss 16 iulie 2013 at 10:30

A,am uitat,cummmm nu ai mai facut afaceri cu anl-urileee ?????Nici o mita,nimiccccc????? Nu se poateeeee !!!!!!! |Sau te-ai gindit ca ai nevoie de serviciile celor 2 GRATIS ??????

Comentariile sunt oprite