Rămâi conectat

Actualitate

Liviu Dragnea riscă să PARALIZEZE: Ce diagnostic i-au pus medicii și ce au descoperit în urma analizelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liviu Dragnea riscă să PARALIZEZE: Ce diagnostic i-au pus medicii și ce au descoperit în urma analizelor

Liviu Dragnea riscă să paralizeze, dacă situația sa medicală se schimbă radical și nu urmează sfaturile medicale. Liderul PSD este internat la spitalul privat Sanador, unde se află sub supravegherea a trei medici.

Radu Tudor a prezentat, luni seara, în emisiunea sa de la Antena 3, ce diagnostic i-a fost pus lui Dragnea și ce au descoperit medicii în urma analizelor.

Astfel, după ”examenul RMN, s-au constatat trei leziuni la coloana vertebrală. O leziune în zona cervicală, două leziuni în zona lombară. Din cele trei leziuni, una este cu fragment de os dislocat, iar acesta se poate deplasa spre măduvă. Acest fapt va agrava diagnosticul și poate pune problema unei intervenții chirurgicale rapide.

Liviu Dragnea are, în continuare, dureri, face infiltrații pentru eliminarea acestora, și i se administrează și un alt tip de tratament.”, conform celor exprimate de Radu Tudor în emisiunea sa.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029 Bulgaria ar putea îndeplini criteriile pentru zona euro și să adere anul viitor, a declarat președintele Eurogrupului, Paschal Donohoe. „Cred că este foarte posibil ca Bulgaria să îndeplinească criteriile la un moment dat în acest an. Dar ceea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea