Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| „Ziua Absolventului” 2020 organizată de Inspectoratul Școlar Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ciuda situației provocate de pandemia cu noul coronavirus, reprezentanții inspectoratului școlar împărtășesc emoțiile absolvenților claselor a VIII-a, respectiv a XII-a, organizându-le „Ziua Absolventului”. Pentru că, în condițiile date, evenimentele festive care ar fi trebuit să marcheze absolvirea sunt imposibil de realizat în forma pe care o cunoșteam, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba organizează online, la nivel județean, în semn de prețuire pentru această generație de absolvenți, ,,Ziua Absolventului”.

Dedicată tuturor absolvenților promoției 2020, festivitatea va avea ca invitați reprezentați ai elevilor, Bounegru Ioana, clasa a VIII-a și Naghiu Oana, clasa a XII-a, un reprezentat al directorilor unităților de învățământ, profesorul Cerbu Valer și al părinților, Claudia Jiga.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/575210149796675/

„Dorim, prin acest eveniment, să transmitem absolvenților respectul și aprecierea noastră pentru răbdarea, curajul și demnitatea cu care au traversat perioada grea a izolării și că împărtășim împreună cu ei emoția sfârșitului de an. Acum, când absolvirea reprezintă, mai mult decât ceremonii sau baluri, trecerea spre o nouă etapă și asumarea unor responsabilități, suntem încrezători că veți găsi soluțiile potrivite pentru lumea nouă care în veți păși. Felicitări, dragi absolvenți! Felicitări, generația 2020!”, a declarat Cornel Sandu, inspector școlar general.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea