LIVE VIDEO: Zilele municipiului Sebeș: Carla`s Dreams, Nico și Daniel Iordăchioaie au concertat, sâmbătă, în Parcul Arini. Animație cu DJ Jonnessey, McAner și foc de artificii

Paul Voicu - Primar 2020

Zilele municipiului Sebeș au continuat, sâmbătă, în parcul Arini, unde câteva mii de oameni s-au distrat alături de artiștii care au urcat pe scenă: Gino, Nico, Daniel Iordăchioaie, Carla’s Dreams  și DJ Jonnessey şi McAner, responsabili cu animația. A treia seară de sărbătoare s-a încheiat cu un spectacol de artificii.

La Sebeș au loc la acest sfârșit de săptămână Zilele Municipiului, în deschiderea desfășurată joi seara în grădina Muzeului de Istorie având loc și momentul festiv de primire a delegațiilor oficiale din țară și străinătate. Mesajul evenimentului este ”Trăiește Sebeșul de astăzi!”.

ELIT

Vineri, în Parcul Arini au concertat numeroși artiști locali, dar și de talie națională, precum Amna, Alina Eremia și 3 Sud Est.

Distracția continuă duminică la Sebeș, după următorul program:

Mihail David - 2020

 

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

DUMINICĂ, 20 AUGUST 2017
Ora 10.00 Piaţa Primăriei, centrul municipiului
„Uliţa meşteşugarilor”
Expoziţie de meşteşuguri tradiţionale, demonstraţii, târg de produse tradiţionale
Partener: Asociaţia GISAS

Ora 13.00 Parcul Arini
Muzică medievală: Cimpoierii din Transilvania
Expoziţii de arme şi armuri, expoziţie de vesminte de epocă, lecţii de folosire a armelor. Demonstraţie de luptă: Cavalerii „Cetăţii Roşii” Sibiu
Bucătărie medievală

Ora 16.00 Parcul Arini
Parada portului popular şi a personajelor medievale.
Participă: Fanfara din Petrești, Grupul de Dansuri Săsești pregătit de familia Dahinten, Tudor Limbean, Fluierașii de la Șugag, Ansamblul 60+, Daia Română, Cut, Gârbova, Răhău, Pianu de Sus, Vințu de Jos, Doștat, Șpring, Ighiu.

Ora 17.00 Scenă. Parcul Arini
Spectacol de folclor. Artişti şi ansambluri din zona Sebeşului: Denisa Bărbat, Alina Secăşan, Giorgiana Petrescu, Denisa Suciu, Ioana Breda Morar, Grupul vocal „Felician Fărcaşiu”, acompaniază grupul instrumental condus de Alexandru Pal

Ora 19.00 Scenă. Parcul Arini
Concerte de folclor: Ansamblul “Doina Timişului”, Adina Hada şi Şoimii Carpaţilor, Dinu Iancu Sălăjanu
Prezentatori: Andreea Bogdan şi Dan Lungu

Ora 21.00 Parcul Arini
Asociația Culturală „Lupii Albi”, spectacol medieval: „CAVALERII”. Actori: Ioan Isaiu, Elvira Deatcu, Vlad Miriţă, Bogdan Jianu, Antonia Ionescu, Dan Ionescu, Adrian Curpene.

Ora 23.00
Show de lasereEmail: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...