LIVE VIDEO| S-a deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Perdea de luminițe, brad de Craciun și căsuțe cu bunătăți în Cetatea Alba Carolina

S-a deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Perdea de luminițe, brad de Craciun și căsuțe cu bunătăți în Cetatea Alba Carolina

În acordurile colindului tradițional, astăzi, de la ora 17.00, am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, când Cetatea Alba Carolina s-a transformat odată cu deschiderea Parcului Sărbătorilor de iarnă, într-un spațiu al bucuriei cu brad de Crăciun, perdea de lumini, figurine de poveste, patinoar și căsuțe cu bunătăți.

O atmosferă caldă și relaxantă a cuprins duminică seara Cetatea de la Alba Iulia, în care gândul zboară fără să vrea la atmosfera familială din casa molcomă a bunicilor, în miros de castane coapte, turtă dulce și arome de vin fiert cu scorțișoară.

La Alba Iulia Crăciunul își regăsește semnificațiile și ne face să cugetăm la adevăratul său sens: iertare, milă și mulțumire pentru tot de avem. 

Dacă sunteți în căutare de cadouri sau vreți doar să savurați un ceai fierbinte, o ciocolată caldă sau chiar un vin fiert în compania celor dragi, Parcul Sărbătorilor de Iarnă este locul ideal.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi deschis din 8 decembrie ora 17:00 în fiecare zi, din zori, până… după Sărbători.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...