Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| PNL Alba își anunță candidatul, Marius Hațegan, pentru primăria municipiului Alba Iulia: Mircea Hava, absent de la eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| PNL Alba își anunță candidatul, Marius Hațegan, pentru primăria municipiului Alba Iulia: Mircea Hava, absent de la eveniment.

PNL Alba își anunță astăzi în cadrul unei conferințe de presă candidatul pentru primăria municipiului Alba Iulia.

Citește și: SURSE: PNL lansează astăzi candidatura lui Marius Hațegan la primăria Alba Iulia. Va fi prezent sau nu Mircea Hava?

Candidatul partidului este actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, care conduce și PNL Alba Iulia.

Liberalii au amânat mult timp anunțarea candidatului, practic fiind singurul partid mare din județ care nu avea un candidat desemnat la Alba Iulia.

Mircea Hava lipsește de la evenimentul care are loc la Hotel Transilvania. Printre participanții prezenți se numără și președintele CJ Alba Ion Dumitrel, deputatul Florin Roman, Voicu Paul, fost candidat la această funcție, edilii de la Sebeș și Cugir, Dorin Nistor și Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC În perioada 26 – 27 aprilie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au organizat, pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7, acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere. Citește și: Poliţiştii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea