// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

LIVE VIDEO Gala Premiilor UNITER 2018: Cele mai bune spectacole și cei mai buni actori, premiați la Alba Iulia

Evenimentul sărbătoririi teatrului românesc – Gala Premiilor Uniter – are loc, luni seara, la Alba Iulia, în fața Catedralei Romano-Catolice fiind amplasat un pavilion transparent, unde au fost primiți circa 300 de actori, scenografi și regizori. Spectatorii pot urmări întreaga gală pe un ecran, amplasat la 50 de metri, lângă Palatul Principilor.

LIVE VIDEO – GALA PREMIILOR UNITER 2018:

 

Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelență, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale.

UNITER – Live pe covorul rosu!

Transmitem live pe www.uniter.ro sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului, începând cu ora 19.30. De la ora 20.00, publicul din Alba Iulia va putea urmări ceremonia acordării Premiilor UNITER în direct, pe un ecran amplasat în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul, situată în fața Palatului Princiar din Cetatea Alba Carolina, dar și pe TVR 1, Radio România Cultural, www.tvr.ro și www.uniter.ro – https://www.uniter.ro/live-artistii-pe-covorul-rosu-la-gala-premiilor-uniter-de-la-alba-iulia/

Publicată de UNITER pe 7 Mai 2018

De asemenea, vor mai fi oferite premii pentru, cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, pentru debut, pentru cel mai bun spectacol de teatru TV, pentru critică de teatru, cea mai bună scenografie, cea mai bună actriță în rol secundar, cea mai bună actriță în rol principal, cea mai bună regie, cel mai bun spectacol.

Pe covorul rosu, la Gala Premiilor UNITER de la Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe 7 Mai 2018

Toate nominalizările și premiile acordate se găsesc pe site-ul uniter.ro.

”Pentru ca publicul să se bucure din plin de acest moment special, vom transmite live pe www.tvr.ro și pe www.uniter.ro sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului, începând cu ora 19.30. De la ora 20.00, publicul din Alba Iulia va putea urmări ceremonia acordării Premiilor UNITER în direct, pe un ecran amplasat în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul, situată în fața Palatului Princiar din Cetatea Alba Carolina. La Alba Iulia sunt așteptați 300 de artişti, apropiaţi ai fenomenului teatral şi ai Galei UNITER (…) Vom fi împreună în momentele anunţării câştigătorilor, când publicul, oriunde ar fi el, poate urmări în transmisiune directă spectacolul Galei pe TVR1 și Radio România Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro și www.uniter.ro și preluat de pagina de Facebook a UNITER”, au transmis într-un comunicat de presă postat pe site-ul UNITER.

Juriul final format din Dragoş Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iureş, Ana Ularu și Alexa Visarion va decide cele 11 premii. La Gală va fi prezent și juriul de nominalizări, format din Călin Ciobotari, Alina Epîngeac și Ludmila Patlanjoglu, potrivit sursei citate.

Gala Premiilor UNITER are loc în deschiderea Festivalului Internațional de Teatru ”Povești”, care a ajuns în acest an, la a 13-a ediție, la Alba Iulia.

Spectacole de teatru pentru adulți și copii, lansări de carte, expoziții cu fotografii vor avea loc de luni până duminică, iar trei dintre spectacolele care vor fi prezentate cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru ”Povești” sunt nominalizate la Gala Premiilor UNITER:

„Regele moare” de Eugène Ionesco, regia Andrei și Andreea Grosu, producţie a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, cu două nominalizări: Cea mai bună actriţă în rol principal – Mariana Mihuţ şi Cel mai bun actor în rol principal – Victor Rebengiuc.

„Don Juan”, adaptare după Molière, regia Andrei şi Andreea Grosu, producție a Teatrului de Comedie București, cu nominalizare la categoria Cel mai bun actor în rol secundar – Liviu Pintileasa.

„Şi negru şi alb şi gri”, autor și regie Mimi Brănescu, producție a Teatrului Metropolis Bucureşti, cu nominalizare la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar – Natalia Călin.

  

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la LIVE VIDEO Gala Premiilor UNITER 2018: Cele mai bune spectacole și cei mai buni actori, premiați la Alba Iulia

 1. Robert 07.05.2018 la 21:49

  foarte fain a fost mi-a placut enorm.

 2. dolfi 07.05.2018 la 23:52

  reminiscentele comuniste se vad… Nu inteleg de ce nu i-au lasat liberi pe elevii de la liceul militar… Ce ei nu sunt oameni? Or trebuit sa tina “lumanarea” ca sa “impresioneze”!?

  • Eroare @dolfi 08.05.2018 la 11:39

   Comunistii n-au nimic cu UNITER, cu decorul ales(inclusivCatedrala Romano-Catolica,) nici cu Centenarul Unirii. Daca psd ar fi detinut organizat aceasta manifestare, s-ar fi repetat istoria de la sarbatoarea lalelelor din Pitesti cu”videle” din guvernul psd-alde..

 3. drag de apuseni 09.05.2018 la 8:32

  Penibili,ei sunt de talia actorilor de la cannnes sa puna covor rosu?Tipic comunist este ca au avut acces numai unii alesi probabil PNL