LIVE VIDEO/ FOTO: La Alba Iulia, pe scena din piața Cetății, VOLTAJ cântă din toată inima, pentru România

Paul Voicu - Primar 2020

Trupa Voltaj și-a început concertul de la Alba Iulia, dedicat Zilei Naționale. Între melodii va fi și cel mai nouă piesă, „100 de ani“, ale cărei versuri sunt compuse de către fanii trupei, special pentru aniversarea Centenarului.

Pe scenă va urca și echipa de la Radio EuropaFM care, împreună cu artiștii, vor invita publicul la un flashmob pregatit pentru această ocazie.

ELIT

”Pe 30 noiembrie, Europa FM, Primăria Municipiului Alba Iulia și Voltaj te invită să iei parte la cel mai de suflet flashmob din ultima sută de ani! Ne vedem în orașul Marii Uniri să punem în mișcare cea mai frumoasă coregrafie cu ocazia Centenarului! Tonul va fi dat de VOLTAJ și cea mai potrivită piesă pentru a uni românii în ajun de 1 Decembrie – ”Din toată inima”. Entuziasmul și voința sunt cele ce contează! Pe 30 noiembrie și 1 decembrie vă așteptăm la Alba Iulia să arătăm lumii întregi că știm să fim uniți și dupa prima suta de ani! Din toata inima, pentru România!”, a fost invitația lansată pentru publicul concertului de astăzi.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...