Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO/ FOTO: La Alba Iulia, pe scena din piața Cetății, VOLTAJ cântă din toată inima, pentru România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trupa Voltaj și-a început concertul de la Alba Iulia, dedicat Zilei Naționale. Între melodii va fi și cel mai nouă piesă, „100 de ani“, ale cărei versuri sunt compuse de către fanii trupei, special pentru aniversarea Centenarului.

Pe scenă va urca și echipa de la Radio EuropaFM care, împreună cu artiștii, vor invita publicul la un flashmob pregatit pentru această ocazie.

”Pe 30 noiembrie, Europa FM, Primăria Municipiului Alba Iulia și Voltaj te invită să iei parte la cel mai de suflet flashmob din ultima sută de ani! Ne vedem în orașul Marii Uniri să punem în mișcare cea mai frumoasă coregrafie cu ocazia Centenarului! Tonul va fi dat de VOLTAJ și cea mai potrivită piesă pentru a uni românii în ajun de 1 Decembrie – ”Din toată inima”. Entuziasmul și voința sunt cele ce contează! Pe 30 noiembrie și 1 decembrie vă așteptăm la Alba Iulia să arătăm lumii întregi că știm să fim uniți și dupa prima suta de ani! Din toata inima, pentru România!”, a fost invitația lansată pentru publicul concertului de astăzi.

[nggallery id=6500]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea