Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO, FOTO: Eroii pompieri care au intervenit în prima noapte a incendiului de la SOLINA Alba Iulia, premiați cu diplome de merit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eroii pompieri care au participat în prima noapte la incendiul de la fabrica de condimente SOLINA Alba Iulia, au fost premiați miercuri, 6 februarie, cu diplome de merit pentru intervenția lor.

20 de subofițeri pompieri au primit miercuri, în cadrul unei conferințe, diplome de recunoștință din partea Instituției Prefectului.

Eroii premiați sunt: Nicolae Mărginean, Ioan Hulea, Dan Ardelean, Viorel Gaia, Daniel Rusu, Marin Feurdean, Adrian Cristea, Pavel Ioan Gavrilă, Simion Cazan, Eugen Sofica, Laurențiu Bregar, Adrian Cioancă, Andrei Vasiu, Alin Vântu, Roland Snecker, Ispas Ceuca, Florin Vesa, Teodor Sicoe, Gheorghe Moșnean.

Ora 6,00, sâmbătă dimineață. Afară era încă noapte când Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Unirea” a județului Alba este anunțat că la o fabrică de pe Calea Ciugudului a izbucnit un incendiu.

Nu a durat mult până când pompierii din Alba Iulia au ajuns la fața locului, însă dezastrul nu mai putea fi oprit. Flăcările cuprinseseră mai bine de jumătate din fabrică.

Imediat au fost mobilizate toate forțele disponibile Inspectoratului pentru Situații de urgență ,,Unirea” al județui Alba, dar având în vedere faptul că incendiul se manifesta pe o suprafață foarte mare au fost chemați în ajutor pompierii din județele vecine.

În curtea fabricii se desfășoară toate forțele, toți pompierii colaborează și au un singur scop, să lichideze incendiul, se începe lupta cu flăcările înalte de câțiva metri. Halele ardeau ca niște torțe și plăcile de la exterior pocneau și se prăbușeau în interior.

Ora 15:35 Intervenția pompierilor continuă pentru stingerea focarelor din interiorul fabricii.

Ora 18:50 Afară este din nou noapte, iar incendiul nu este încă stins. Focul se reaprinde ori de câte ori pompierii ridică bucățile de tablă.

A urmat o noapte lungă pentru eroii care au luptat cu flăcările toată noaptea în încercarea de a lichida toate focarele existente sub materialele din care era confecționată hala și care s-au prăbușit în urma incendiului.

10 mii de metri pătrați de hală au ars în incendiul care a devastat fabrica de condimente din Alba Iulia, cea mai mare din sud-estul Europei.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea