Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: echipierii FCSB s-au delectat, la Alba Mall, înaintea meciului de Cupă de la Zlatna, cu Unirea Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipierii FCSB s-au delectat, în Cetatea Marii Uniri, la Alba Mall, înaintea jocului din această seară, de la Zlatna, cu divizionara terță Unirea Alba Iulia, ce se va disputa pe Stadionul „Minaur” din Zlatna, de la ora 21.30.

Antrenorul Nicolae Dică a programat un antrenament pentru jucătorii deplasați la Alba Iulia, care nu vor fi folosiți în „16”-imile Cupei României, iar restul echipierilor intenționau să se deplaseze în Cetatea Alba Carolina pentru a asista la un eveniment consacrat, Schimbul de Gardă, devenit deja simbol al Celeilalte Capitale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Însă programul s-a modificat și după ce au trecut și pe la „Zocco”, în apropiere de Stadionul „Cetate”, Fl. Tănase și ceilați s-au reorientat și s-au deplasat la „Alba Mall”, unde s-au delectat cu o cafea, profitând de programul liber. „Roș-albaștrii” au fost rapid recunoscuți de trecătorii din zonă, care nu au putut rata imortalizarea unui astfel de moment.

[nggallery id=6188]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea