FOTO: echipierii FCSB s-au delectat, la Alba Mall, înaintea meciului de Cupă de la Zlatna, cu Unirea Alba Iulia!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Echipierii FCSB s-au delectat, în Cetatea Marii Uniri, la Alba Mall, înaintea jocului din această seară, de la Zlatna, cu divizionara terță Unirea Alba Iulia, ce se va disputa pe Stadionul „Minaur” din Zlatna, de la ora 21.30.

Antrenorul Nicolae Dică a programat un antrenament pentru jucătorii deplasați la Alba Iulia, care nu vor fi folosiți în „16”-imile Cupei României, iar restul echipierilor intenționau să se deplaseze în Cetatea Alba Carolina pentru a asista la un eveniment consacrat, Schimbul de Gardă, devenit deja simbol al Celeilalte Capitale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Însă programul s-a modificat și după ce au trecut și pe la „Zocco”, în apropiere de Stadionul „Cetate”, Fl. Tănase și ceilați s-au reorientat și s-au deplasat la „Alba Mall”, unde s-au delectat cu o cafea, profitând de programul liber. „Roș-albaștrii” au fost rapid recunoscuți de trecătorii din zonă, care nu au putut rata imortalizarea unui astfel de moment.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 27 septembrie 2018 at 17:27

nenea jurnalul,
ar fi fost bine sa le dati sa traga bine la masea,niste trascau din ala tare, tare poate si niste fete din alea vesele si gata sansele si meciul era castigat de echipa Unirea .

Mai este timp la treaba , pe aci, pe cai .

Comentariile sunt oprite