Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| DEZBATERE publică privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din Municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 19 martie, începând cu ora 14.00, la Direcția Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, are loc dezbaterea publică referitor la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din Municipiul Alba Iulia.

Modificarea și completarea Anexei la Hotărârea nr. 235/2019 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din municipiul Alba-Iulia a fost lansat în consultare publică.

Astfel, sunt propuse spre dezbatere următoarele articole ale Hotărârii:

Art. I. Se aprobă completarea art. 23 din Anexa la Hotărârea nr 235/2019 cu următorul alineat:

„Pentru zona tarifară 0 (roșie) se pot achiziționa tipurile de abonamente prevăzute la alineatele precendente, pentru persoanele fizice care își desfășoară activitatea în această zonă, în intervalul de taxare de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00, în cazul în care instituțiile sau societățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea nu pot asigura parcarea autoturismului în incintă”.

Art. II. Se aprobă modificarea art. 26 din Anexa la Hotărârea nr. 235/2019, care va avea următorul conținut:

„Art.26. În parcările în care nu sunt amplasate automate de parcare sau în situația în care – din diverse motive – sistemul de plată prin SMS nu funcționează, tichetel răzuibile se procură anticipat.

Tichetele răzuibile pentru parcările publice cu plată sunt disponibile pentru achiziționare de la chioșcurile de vânzare bilete transport public STP, precum și unele magazine, chioșcuri de difuzare a presei din zona parcărilor, contra unui comision de 1% din valoarea tichetului, conform contractelor de colaborare individuale”

Art.III Modifică art. 44 din Anexa la Hotărârea nr. 235/2019, care va avea următorul conținut:

”Art.44. Beneficiază de gratuitate pentru ocuparea locurilor din parcările cu plată, autovehiculele aflate în misiune inscripționate, aparținând Salvării, Poliției, Serviciului Român de Informații, Ministerului Apărării Naționale, Jandarmeriei, Pompieri, Corpuri Diplomatice. În cazul controlului, conducătorul va prezenta legitimația”

Art.IV Modifică ’’Parcarea Bd Transilvaniei (între Bd 1 Decembrie și Bd Revoluției) din zona Tarifară 0 (roșie) în Zona tarifară 1 (albastră).

Art.V. Serviciul administrarea domeniului public și privat din cadrul Serviciului public ’’Administrarea patrimoniului local” al municipiului Alba lulia și Direcția Poliția locală din aparatul de specialitate al Primarului vor aduce la îndeplinire sarcinuile din prezenta hotărâre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea