Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Declarații la SJU Alba Iulia, în urma accidentului grav, care s-a soldat cu transportarea unui copil de doar 12 ani, în stare de inconștiență la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgenţe Alba susțin o conferință de presă, în urma accidentului grav, care s-a soldat cu transportul unui copil în vârstă de numai 12 ani, în stare de inconștiență la spital.

Astăzi, 19 mai, un accident rutier grav a avut loc în jurul orei 16:00, în localitatea Drâmbar, în urma căruia un copil în vârstă de doar 12 ani a fost transportat în stare de inconștiență la spital.

În accident au fost implicate 2 autoturisme din care au rezultat 3 victime(mamă cu doi copii, dintre care unul aflat în stare de inconștiență).

La momentul de față, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD acordă îngrijiri medicale mamei și copilului(ambii conștienți și cooperanți), iar celălalt copil, aflat în stare de inconștiență este transportat la UPU Alba. Acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral.

 

În cadrul evenimentului rutier a fost alocată o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două ambulanțe SAJ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea