Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Declarații de presă la sediul IPJ Alba. Trei dosare PENALE, întocmite în județul Alba, până în acest moment. Cum au reacționat organele legii la sesizările privind incidentele electorale din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 27 septembrie 2020, la Inspectoratul de Poliție Județean Alba,  o declarație de presă are loc, la ora 17:00 la sediul instituției, cu ocazia alegerilor locale din acest an.

Această declarație are ca subiect misiunile desfășurate de efectivele din subordine și modul de soluționare al sesizărilor de incidente electorale, înregistrate până în prezent în județ.

„Polițiștii din cadrul IPJ Alba au intervenit în 8 situații în care au fost semnalate incidente în cazul procesului de votare.

În urma cercetărilor efectuate, au fost întocmite trei dosare penale și au fost aplicate 6 amenzi contravenționale în valoare de 1.400 de lei.”

„De exemplu, polițiștii din Baia de Arieș au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unui magazin din oraș sunt persoane care consumă băuturi alcoolice. Polițiștii deplasați la fața locului au idetntificat 3 bărbați cu vârste cuprinse între 46 și 61 de ani, din Baia de Arieș, care consumau alcool. Atât față de aceștia cât și față de societatea comercială care a vândut băuturile alcoolice și care se afla la o distanță mai mică de 200 de metri față de secția de votare 118 Baia de Arieș, a fost luată măsura sancționării contravenționale”.

„Polițiștii din Sebeș s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că la secția de votare numărul 93, locțiitorul secției de votare, împreună cu doi membri ar fi transportat urna specială fără a fi respectate prevederile legale, respectiv, paza structurii MAI. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului urnei de vot prevăzută și pedepsită de articolul 390 din Codul Penal”.

„La o secție de votare din Alba Iulia s-a prezentat un bărbat, cetățean italian, rezident în România, pentru a-și exercita dreptul la vot. Acesta a prezentat, o carte de rezidență, document de identitate al cărui termen de valabilitate era expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea fraudei la vot”.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/1157632577972362/?t=27


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea