Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ceremonia de bun venit acasă a pompierilor care au luptat cu focul în Grecia: Printre ei și căpitanul Radu Botezan de la ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ceremonia de bun venit acasă a pompierilor care au luptat cu focul în Grecia: Printre ei și căpitanul Radu Botezan de la ISU Alba

Pompierii români care au intervenit la incendiile devastatoare din Grecia s-au întors astăzi în țară. Aceștia au fost întâmpinați de Premierul Cîțu, șeful DSU, Raed Arafat și ministrul de Interne, Lucian Bode.

Din echipa pompierilor care au fost voluntari în Republica Elenă a făcut parte și căpitanul Radu Botezan de la ISU Alba.

Militarii revin în țară, după ce timp de opt zile au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, eforturile lor fiind apreciate atât de autorități, cât și de jurnaliștii greci și de populație.

După ce vor participa la ceremonia organizată pentru revenirea lor în țară, pompierii se vor întoarce la detașamentele lor. În Grecia au fost prezenți pompieri din Oradea, Sălaj, Argeș, Buzău și București.

În timpul intervențiilor pentru stingerea focarelor din Grecia, pompierii români au fost nevoiți să îndure temperaturi de până la 60 de grade Celsius. Din fiecare tură făceau parte câte 60 de salvatori.

Salvatorii români au fost apreciați și de către media elenă, care a publicat mai multe articole elogioase și de oamenii ale căror bunuri le-au salvat din furia flăcărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea