LIVE VIDEO: A.N.A.-Cel mai tânăr partid din Alba Iulia. „Transpunem în realitate ceea ce politrucii doar spun mereu, dar nu fac nimic să se întâmple”

A.N.A.-Cel mai tânăr partid din Alba Iulia. „Transpunem în realitate ceea ce politrucii doar spun mereu, dar nu fac nimic să se întâmple”

ELIT

Consilierul Mireca Trifu a organizat luni, 15 iulie, o conferinţă de presă în care a discutat despre A.N.A., cel mai tânăr partid din Alba Iulia și despre obiectivele pe care le au în vedere membrii noii formațiuni politice.

Consilierul local independent Mircea Trifu, membru în Consiliul local al municipiului Alba Iulia, a anunţat de curând că renunţă la independenţă şi se înscrie într-un partid politic.

Mihail David - 2020

Partidul Acţiunea Naţională Alba a fost înfiinţat printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, care a rămas definitivă în 20 martie 2018. Prin intermediul acestui partid, consilierul Mircea Trifu vizează o candidatură la Primăria şi Consiliul local Alba Iulia la alegerile locale din 2020.

Sub sloganul „Politica noastră este Alba Iulia”, partidul susţine că îşi concentrează obiectivele pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă reşedinţa judeţului Alba.

Mircea Trifu a mai anunţat că, împreună cu colegii săi din comitetul de conducere al ANA, îşi va concentra atenţia pe creşterea numărului de membri ai partidului. Potrivit acestuia, în curând se va desemna, în urma unor alegeri, structura de conducere a formaţiunii politice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

taranist 16 iulie 2019 at 12:49

Bravo Trifule… L-ai adus pe Hada, fost presedinte de SOV-ROM, in partidul tau de doi lei si vrei sa-i „faci” pe LeBeRaLi la urmatoarele alegeri… Ha, ha, ha, ha, ha… Asta-i gluma anului, NU?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...