Rămâi conectat

Politică Administrație

LIVE VIDEO: A.N.A.-Cel mai tânăr partid din Alba Iulia. „Transpunem în realitate ceea ce politrucii doar spun mereu, dar nu fac nimic să se întâmple”

Ziarul Unirea

Publicat

în

A.N.A.-Cel mai tânăr partid din Alba Iulia. „Transpunem în realitate ceea ce politrucii doar spun mereu, dar nu fac nimic să se întâmple”

Consilierul Mireca Trifu a organizat luni, 15 iulie, o conferinţă de presă în care a discutat despre A.N.A., cel mai tânăr partid din Alba Iulia și despre obiectivele pe care le au în vedere membrii noii formațiuni politice.

Consilierul local independent Mircea Trifu, membru în Consiliul local al municipiului Alba Iulia, a anunţat de curând că renunţă la independenţă şi se înscrie într-un partid politic.

Partidul Acţiunea Naţională Alba a fost înfiinţat printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, care a rămas definitivă în 20 martie 2018. Prin intermediul acestui partid, consilierul Mircea Trifu vizează o candidatură la Primăria şi Consiliul local Alba Iulia la alegerile locale din 2020.

Sub sloganul „Politica noastră este Alba Iulia”, partidul susţine că îşi concentrează obiectivele pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă reşedinţa judeţului Alba.

Mircea Trifu a mai anunţat că, împreună cu colegii săi din comitetul de conducere al ANA, îşi va concentra atenţia pe creşterea numărului de membri ai partidului. Potrivit acestuia, în curând se va desemna, în urma unor alegeri, structura de conducere a formaţiunii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea