Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-SCOR: CS Ocna Mureș – Millenium Giarmata 0-1 (0-0) Bănățenii, victorie în inferioritate numerică pe „Stadionul Dragostei”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Soda dragă” a ratat cea de-a treia victorie consecutivă și șansa de a preda „lanterna roșie”, după ce a pierdut pe „Stadionul Dragostei”, scor 0-1 (0-0), cu Millenium Giarmata, ce a marcat în inferioritate numerică.

Această înfrângere parafează retrogradarea matematică a formației CS Ocna Mureș, cu șase etape înaintea finalului stagional.

Trei puncte importante pentru bănățeni în cursa pentru evitarea retrogradării, în vreme ce ocnamureșenii nu au reușit să continue seria pozitivă ce cuprindea două victorii la rând, fără gol primit

 

*0-1, MIN. 77: DAMINUȚĂ șut-centrare din stânga dintr-o lovitură liberă, cu care a deschis scorul, în colțul lung, o parte de vină având și Angeru

*Mihai Manea: „Ne mulțumim cu puțin”

Ne mulțumim cu puțin, iar față de jocurile trecute a existat o lipsă de atitudine și de concentrare. Noi am ratat și am primit gol la o acțiune ce anunța nimic. Jucăm până la capăt, dar din păcate, unii jucători nu înțeleg că trebuie în anumite momente trebuie să se autodepășească„, a declarat Mihai Manea.

Iar sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, nou-promovata (8 puncte) vizează să mai depășească un obstacol, numit Millenium Giarmata, un rezultat pozitiv însemnând și cedarea “lanternei roșii”.

*Ferțu (Millenium) – eliminat în minutul 68

Prima ocazie a actului secund aparține oaspeților, „cap” M. Călin (48) respins de Angeru. Același M. Călin (53) a trimis un trasor peste transversală. Ferțu (Millenium) a primit al doilea avertisment, fiind eliminat în minutul 68

În minutul 7, Cimpoieșu a reluat peste, din voleu. Portarul Narița a boxat șutul din lovitură liberă trimis de F. Morar (20). În mintulul 31, ocazie mare ratată de Cimpoieșu, șut în portar. S. Șimandi (35) a scăpat pe contraatac, dar a șutat pe lângă. Beloescu (41) a trimis alături după o centrare din lovitură liberă.

Echipe:

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar (46, S. Culda), Borșoi (78, A. Gherman), Guț, Cl. Marcu (81, T. Cristea) – Goguța, Cimpoieșu (64, Bedelean) – S. Șimandi, Hidișan, Coltor – Val. Drăgan ; rezerve Decean, Kiss, P. Man. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Millenium Giarmata: Narița – Sporin, Fertu, Daminuță, Rosemblum, M. Călin, Covasală, N. Olteanu, Corlățeanu, Pricop, Beloescu. Pe bancă: Ciuta – Buzugan, Ochea, Negrei, Dinca, Popan, Sevici. Antrenor: Sorin Badea.

Arbitri Căt. Flonta (Cluj-Napoca), Cr. Cășuț, A. Pantea (ambii Arad) Observatori I. Onicaș (Zalău), M. Orbonaș (Ilia)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea