Rămâi conectat

Actualitate

LISTA centrelor acreditate unde se poate face testul COVID-19 de care aveți nevoie pentru a merge în Grecia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista centrelor acreditate pentru efectuarea testelor PCR pentru COVID-19 a fost publicată de către Ministerul Sănătății, după ce autoritățile din Grecia anunțat că turiștii care intră în țară pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test negativ.

Este vorba despre 113 centre de testare din toată țara, atât de stat, cât și private, iar lista include și adresele și numerele de telefon ale acestora.

Puteți consulta lista pe site-ul Ministerului Sănătății.

Testele sunt necesare începând cu 15 iulie, ora 06.00. Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective, potrivit MAE.

Testele trebuie să nu fie mai vechi de 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

De asemenea, este în continuare necesară completarea formularului online, cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în Grecia.

Sunt afectați de aceste măsuri cetăţenii străini care intră în Grecia cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas în scop turistic. Este, de altfel, singurul punct de frontieră prin care turiștii pot intra în Grecia.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea