Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lin & Ema a plătit pentru Complexul “Materna” preţul record de 1.820.000 de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea comercială Lin & Ema a achiziţionat pentru suma record de 1.820.000 de euro, “Complexul “Materna” de pe Bulevardul Transilvaniei, scos la licitaţie la data de 15 iunie 2012 de către “Expert Insolvenţă”, noul administrator al proprietăţilor Ardeleana SA, societate aflată în insolvenţă.

În competiţia pentru cumpărarea “perlei imobiliare” situată în zona cu cel mai mare vad  din municipiul Alba Iulia, Cătălin Buzdea, administratorul S.C. Lin şi Ema SRL s-a întrecut în oferte cu Dorin Mateiu, proprietarul fabricilor de mezeluri Elit şi Mercado sau cu fraţii Marcel si David Florea, patronii Florea Grup.

“Complexul “Materna” are o suprafaţă de 987 metri pătraţi, iar în incinta sa îşi desfăşoară activitatea un sediu de bancă, o farmacie, un magazin de încălţăminte, un bar, un magazin de confecţii şi o covrigărie. Noul proprietar a înştiinţat chiriaşii faptul că vor trebui sa plătească o chirie mai mare dacă vor dori să-şi continuie activitatea în aceeaşi locaţie.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 794.000 de euro, respectiv aproape 800 de euro/m2, spaţiul adjudecându-se în final la peste 1.800 de euro pentru un metru patrat.

Pentru a putea plăti cele aproape 2 milioane de euro, câştigătoarea licitaţiei a apelat şi la un credit bancar.

Societatea “Lin şi Ema” are ca obiect de activitate distribuţia şi comercializarea en-gros a produselor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea