Rămâi conectat

Actualitate

LIGA I amânată cu o săptămână

Bogdan Presecan

Publicat

în

Liga I a fost amânată cu o săptămână, astfel că va începe în week-end-ul 2-4 martie, în loc de 24-26 februarie, a anunţat, vineri, preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, după întrunirea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

„Campionatul s-a amânat la toate cele trei ligi, cu o săptămână. Va începe cu etapa care era programată la acea dată. Practic s-au devansat cu o săptămână toate etapele”, a declarat Ion Crăciunescu.

“Din cauza condiţiilor meteorologice, a starii drumurilor şi a terenurilor de joc, s-a decis amânarea cu o saptamâna a reluarii campionatelor naţionale la diferite niveluri competiţionale. Astfel, campionatul Ligii I se va relua pe 3 martie a.c., campionatul Ligii a 2-a pe 10 martie a.c., cel al Ligii a 3-a în ziua de 9 martie a.c.”, se arată într-un comunicat FRF. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se racește brusc în România. Prognoza METEO, pe regiuni, până în 28 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se racește brusc în România. Prognoza METEO, pe regiuni, până în 28 aprilie 2024 După vremea caldă urmează o răcire semnificativă, de la 31 de grade la 10 grade. Meteorologii anunță și ploi. La munte, temperaturile scad la minus 2 grade. ANM a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 15 – 28 aprilie. BANAT […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea