Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 9-a, Sportul Petrești a ieșit din criză, 1-0 cu Euro Șpring | Fortuna Lunca Mureșului, victorie netă cu Energia Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Petrești a ieșit din criză, echipa lui Ștefan Fogoroși reușind să cunoască gustul din nou gustul succesului după 4 runde în care nu a marcat și a adunat numai două puncte.

Golul „căpitanului” Sava (15) a adus o victorie mare pentru trupa lui Ștefan Fogoroși, într-o partidă tensionată, cu Euro Șpring, cu multe ambiții și spectatori numeroși la Petrești, în jur de 250 de spectatori și galerii ale ambelor combatatne. Vizitatorii, după ce au fost lideri, au înregistrat trei eșecuri consecutive.

În alt meci, Fortuna Lunca Mureşului – Energia Săsciori 3-1 (1-0)

Marcatori: Zoltan (10, 42), Spinean (35), respectiv Fîntînă (85).

Succes net al amfitrionilor, care au 4 partide fără înfrângere, din care au adunat 10 puncte. Săsciorenii sunt în degringoladă, al 4-lea eșec consecutiv, Energia nemaicâștigând din runda inagurală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea