Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 29-a: CIL Blaj – Dalia Sport Daia Română 6-2 (3-2) | În „Mica Romă”, echipa lui Ştefan Fogoroşi a pierdut după 9 partide şi 7 victorii consecutive

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Santimbru - CIL Blaj 43În „Mica Romă”, CIL Blaj a învins categoric pe Dalia Sport Daia Română, scor 6-2 (3-2), partida contând pentru etapa a 29-a a Ligii a IV-a formaţia lui Ştefan Fogoroşi fiind cea mai formă din finalul returului.

Au înscris Comănici (8, 40), S. Bucur (20, penalty), R. Alexandru (63), Cioancă (68), Pintea (89)/ Brânză (34), M. Coman (38) *În minutul 22, Cisteian (CIL Blaj) a ratat un penalty.

Dăienii veneau după 9 meciuri fără eşec şi 7 victorii consecutive, ultimul succes, 4-1 cu Viitorul Sântimbru însemnând scoaterea grupării conduse de Dan Comşa din cursa spre Liga a 3-a.

La ultima prestaţie pe teren propriu, CIL Blaj a făcut poate cel mai bun meci din acest an, în faţa unei echipe ce nu mai pierduse de 9 jocuri şi avea 7 victorii consecutive, ultima însemnând scoaterea Viitorului Sântimbru din cursa spre Liga a 3-a. Partida a fost una spectaculoasă, cu multe faze la ambele buturi, o menţiune specială cuvenindu-se pentru tânărul portar al gazdelor, Radu Szilagyi, ce a avut intervenţii remarcabile. Dăienii au egalat la un moment dat, în prima repriză, iar în minutul 65, antrenorul Ştefan Fogoroşi a fost eliminat pentru proteste, oaspeţii solicitând un penalty la o fază anterioară.

Nicu GOGA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea