Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 28-a: Viitorul Sîntimbru a pierdut net la Daia Română, cu Dalia! Mureșul Vințu noul lider și aproape campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - AFC Unirea Alba Iulia 55 Mureşul Vinţu de Jos este noul lider al Ligii a IV-a, după etapa a 28-a și principala favorită la câștigarea campionatului, după ce contracandidatele Șurianu Sebeș și Viitorul Sântimbru au pierdut puncte prețioase în această rundă total favorabilă vințenilor.

Fostul lider, Viitorul Sântimbru a capotat la Daia Română, răpus de Dalia Sport, o echipă într-o formă de vis, cu 7 victorii consecutive și 9 meciuri invincibile, ce s-a impus net cu 4-1 împotriva echipei ce a pierdut astfel șefia.

Mureșul a strâns 64 de puncte, la egalitate cu Viitorul Sântimbru, dar are un meci mai puțin, în vreme ce Șurianu a adunat 63 de puncte.

Echipa condusă de Dan Mănăilă a câștigat categoric acasă cu Euro Șpring, scor 4-0 (2-0), goluri marcate de D. Ianc (20), Culda (31, 72), Stoianof (56) și a urcat pe prima poziție a ierarhiei, profitând de eșecul drastic de la Daia Română al trupei lui Dan Comșa.

*Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sântimbru 4-1 (1-0): Mura (8, 71), Brânză (57, 87)/ Drăghiciu (55).

O victorie extraordinară pentru amfitrioni, care pot spune că i-au propulsat pe cei de la Mureșul Vințu spre câștigarea campionatului.

Mihălțan (Dalia Sport Daia Română) a fost eliminat în minutul 90! Dăienii dedică victoria lui Marius Coman și Ciprian Brânză, care ieri și-au aniversat zilele de naștere. Sântimbrenii au egalat, însă fostul lor antrenor Ștefan Fogoroși nu a avut milă de pretențiile de promovare, dând lovitura de grație campioanei de toamnă.

Alte rezultate:

ASC Pianu – Viitorul Spicul Daia Română 2-2 (0-1): Gh. Râșniță (78, penalty), C. Oltean (90+1)/ M. Scheau (23), P. Ciucă (61). Gazdele au egalat în final, în prelungiri, după ce au fost conduși cu 2-0, reușind a treia remiză consecutivă

Inter Ciugud – Olimpia Aiud 3-0 (meci întrerupt în minutul 38, când oaspeții care s-au prezentat cu numai 8 jucători, au rămas în 6 din pricina a doi accidentați, Silea și I. Marian). Au marcat Andreica (10), D. Ursu (12), Ilea (25, autogol).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea