Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 11-a, liderul Mureșul Vințu de Jos s-a impus și la Sântimbru *10 victorii la rând pentru trupa lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Muresul Vintu de Jos-Rapid CFR Teius51Meciul derby al etapei a 11-a, dintre Viitorul Sântimbru și liderul Ligii a IV-a, Mureșul Vințu s-a încheiat cu victoria oapeților, ce s-au impus cu scorul de 2-1 (1-1), goluri  Pereat (72, penalty), respectiv M. Cristea (42, penalty și 52, penalty).

Elevii lui Mihai Manea au realizat a 10-a victorie consecutivă și până mâine au 9 puncte avans față de Performanța. Amfitrionii acuză arbitrajul, considerând că al doilea penalty al oaspeților a fost acordat gratuit, Viitorul mai solicitând o lovitură de pedeapsă pentru faultul asupra lui Mocoiu (61).

Să consemnăm și primul succes stagional pentru CS Ocna Mureș, unul la scor, 6-0 cu CSO Cugir, în confruntarea ultimelor clasate, dar și remiza de la Micești.

Rezultate: *Viitorul Sântimbru – Mureşul Vinţu,

*FC Miceşti – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0): E. Barna (65)/ E. Dragomir (81)

Oaspeții n-au mai pierdut de 6 partide în Liga a IV-a

*CS Ocna Mureş – CSO Cugir 6-0 (3-0): Al. Andrea (13), Guț (27, 38 penalty), Brudan (48), Kiss (68, penalty), Bambo (75)

Gazdele au dat lovitura etapa anterioară la Ighiu şi acum intenţionează să stopeze şi marşul de regularitate al liderului Mureşul Vinţu de Jos, distanţat la 6 lungimi (puncte) de urmăritoare. Elevii antrenorului Mihai Manea se mândresc cu o serie fabuloasă, 9 victorii consecutive, dar au în faţă un hop, o echipă imprevizibilă, ce trece uşor de la o extremă la cealaltă: eşec acasă cu Euro Şpring, urmat de succesul de la Ighiu, ce a încurcat teribil planurile Performanţei. Şi în subsol se consemnează duelul ultimelor două clasate, CS Ocna Mureş şi CSO Cugir, aflat în căutarea primului succes.

Astfel, etapa a 11-a a Ligii a IV-a are următorul program: ; *duminică, 2 noiembrie, ora 11.30: Rapid CFR Teiuş – Cuprirom Abrud, CIL Blaj – Olimpia Aiud; ora 15.00: Dalia Sport Daia Română – Euro Şpring, Energia Săsciori – Performanţa Ighiu, ACS Pianu de Jos – Inter Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea