Liga a IV-a a pornit la drum: M. Neagu (Sportul Sebeş) a ajuns la FC Cisnădie

Paul Voicu - Primar 2020

    Fotbalul mic din judeţ a început să se mişte, cele patru competitoare din fruntea clasamentului încercând să-şi croiască pârtie spre un retur ce se anunţă incitant şi încins, lupta pentru ocuparea primului loc fiind acerbă. În cele ce urmează, vom trece în revistă planurile formaţiilor angrenate în cursa spre barajul de promovare în Liga a III-a.
CSO Cugir (locul întâi, 36 puncte, +12 la „adevăr”). Trupa de sub Drăgana s-a reunit în urmă cu o săptămână, golgheterul L. Itu refuzând oferta venită de la FC Cisnădie. În privinţa transferurilor, numele vizate rămân momentan „secrete”, antrenorul Cătălin Paşcanu având miercuri, 25 ianuarie primul joc de verificare, în deplasare cu FC Cisnădie. Liderul Ligii a IV-a are prevăzut un cantonament centralizat la domiciliu în intervalul 28 ianuarie – 4 februarie.
lEuropa Alba Iulia (locul 2, 35 puncte, +11 la „adevăr”). Două noutăţi, jucători pe care i-a mai antrenat în trecut, se regăsesc sub comanda noului tehnician Alin Hancăş: A. Tulea (31 ani, Viitorul Biia) şi Bogdan Cristea (22 ani, blăjeanul fost la Inter Blaj, Corvinul Hunedoara, Sănătatea Cluj şi Unirea Floreşti). „Europenii” caută de zor portar, după refuzul lui Stănilă (Sportul Sebeş), variante fiind Cocârcă (CS Zlatna) şi Lasc (FC Unirea Alba Iulia). În continuare, mijlocaşul Ad. Ponoran se pregăteşte cu echipa secundă a prim-divizionarei Pandurii Tg Jiu.
lSportul Sebeş (locul 3, 34 puncte, +10 la „adevăr”). Astăzi sună goarna în „Arini” cu o nouă conducere tehnică, Constantin Bumbu şi Daniel Stănilă, instalată în urma demisiei lui Dan Comşa. M. Neagu, curtat şi de FC Voluntari, a primit dezlegarea pentru FC Cisnădie, unde se află antrenorul Ştefan Fogoroşi cu care a colaborat la Soda Ocna Mureş, CS Zlatna şi CSM Sebeş. Noutăţile sunt Stan (revenit din Franţa), Pienariu (Dalia Sport) şi Mura (Energy Câlnic). Conform preşedintelui Gabriel Ţoţonea, fundaşul Şt. Radu se află în atenţia grupării Poli Timişoara, iar golgheterul Diaconu are o ofertă de la Europa Alba Iulia, dar părţile nu s-au înţeles.
lPerformanţa Alba Iulia (locul 4, 34 puncte, +13 la adevăr). Ighienii au fost cei mai grăbiţi, s-au reunit pe 15 ianuarie şi ieri au bifat un meci de verificare cu Industria Galda de Jos. Atacantul Fântână (FC Cugir) s-a întors sub comanda lui Sorin Mărginean. Rămâne constant interesul pentru A. Miclea, H. Marian, I. Gherman, Andreica (Europa Alba Iulia), D. Lupşan şi M. Lupşan (Sportul Sebeş), fără a se finaliza negocierile.
lMetalul a jucat la Reghin
Sâmbătă, Metalul Aiud a susţinut o întâlnire de verificare externă cu Avântul Reghin (locul 4 în Seria a 6-a din Liga a 3-a), pierdută cu 1-3 (0-1), gol realizat de antrenorul jucător R. Andone, ce a mizat pe formula: Gânscă – Bălan, Bucur, Ferencz, Nagy, Andrei Costan, Moga, R. Andone, Birk, Aurelian Costan (se va prezenta de azi la FC Voluntari, dorit fiind de Bogdan Andone), F. Stan (mai intrând Coltor, Haţegan, C. Popa, Pintea, Ilea, Căt. Muntean). (H.D.M.)

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

1 comentariu

I. GHERMAN 26 ianuarie 2012 at 12:56

Va rog daca se poate sa rectificati ,sau cel putin daca se poate sa nu mai gresiti. Subsemnatul nu este de la Europa ,ci de la INTER CIUGUD (am fost la Europa pana in vara,ultimele 6 luni activand la Inter Ciugud). Va multumesc , dar imi face placere asocierea cu echipa care m-a primit cu bratele deschise si care imi accepta hotararea luata indiferent care va fi ea, ASA SE COMPORTA NISTE OAMENI CIVILIZATI.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...