Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, victorii externe pentru Euro Şpring şi Viitorul Sîntimbru | Brînză – triplă în fieful „lanternei roşii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Singurele victorii externe ale rundei a 11 din al 4-lea eşalon au fost repurtate de Euro Şpring şi Viitorul Sîntimbru, ultima având în atacantul Ciprian Brînză autorul unei triple.

Viitorul Spicul Daia Română – Euro Şpring 0-1 (0-0)

Marcator: R. Mihălţan (79).

 

Euro şi-a revenit după o perioadă modestă (trei înfrângeri succesive) şi a câştigat al doilea joc la rând, în schimb dăienii suferă, traversând o serie a neîmplinirilor: un punct adjudecat în ultimele 270 de minute. Vizitatorii sunt pe locul cinci, cu 21 de puncte, iar trupa lui Paul Ciucă a ajuns pe poziţia a 9-a (16 puncte).

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Viitorul Sîntimbru 0-4 (0-2)

Marcatori: Brînză (8, 42, 77), Dreghiciu (48).

 

Moţii au înregistrat al şaselea eşec la rând şi, cu numai două puncte, sunt în postura “lanternei roşii”. Viitorul Sîntimbru a repurtat cel mai clar succes stagional şi are trei jocuri fără eşec, urcând pe locul opt (18 puncte).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea