Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, tensiune și „roșii” la Lunca Mureșului și Daia Română | Familia Hulea, în „război” cu centralul Horațiu Balea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima etapă a turului, meciuri tensionate cu goluri multe, nervi, eliminări, răsturnări de situații la Lunca Mureșului și Daia Română.

La Lunca Mureșului Adrian Hulea, antrenorul Viitorului Sîntimbru și Ovidiu Hulea, vicepreședintele AJF Alba, apropiat al vizitatorilor, au fost eliminați în prima repriză, avându-l în „colimator” pe „centralul” Horațiu Balea, caruia i-au reproșat maniera de arbitraj, fiind trimiși în tribune pentru proteste și din pricina nervozității. Ba mai mult, imediat după pauză, Denis Hulea, fundașul oaspeților a văzut „roșu” la propriu în minutul 49, din pricina acumulării a două avertismente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rezultate: Fortuna Lunca Mureșului – Viitorul Sîntimbru 3-2 (2-0): Zoltan (24, 31 penalty), Deaconu (70), respectiv Brînză (57, penalty), Dumbra (75), oaspeții s-au apropiat periculos deși au jucat în inferioritate.

Viitorul Spicul Daia Română – Metalu Aiud 2-3 (1-0): G. Scheau (2), Chirilă (81), respectiv Todea (60), Silea (74), Mătărângă (83). În minutul 90+3, portarul gazdelor Ad. Cibu a fost eliminat. A treia victorie la rând pentru aiudeni, după un meci cu numeroase răsturnări de scor, în care dăienii (eșec după trei succese) au condus la pauză și au reușit să egaleze pentru numai două minute.

Fortuna Lunca Mureșului, cu 28 de puncte, a urcat pe locul 5, fiind urmată de Viitorul Sîntimbru (27), Euro Șpring (27), Viitorul Spicul Daia (25) și Metalu Aiud (24)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea