Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: Industria Galda a urcat pe trei, CIL Blaj – remiză cu Olimpia, Performanța Ighiu – prima victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alte trei jocuri din etapa a 5-a a Ligii a 4-a:

Kinder Teiuș – Performanța Ighiu 1-3 (1-2)

Au marcat: D. Stanciu (36, penalty), respectiv C. Dănilă (8), Tripșa (22, penalty), S. Turuș (75).

Duelul dintre cele două grupări ce nu au câștigat în acest sezon a fost tranșat de vizitatori. Performanța reușește primul succes al campionatului (a mai câștigat și cu Târnevele Tiur, dar rezultatul a fost anulat de retragerea oponenților). Teiușenii gustă din nou din cupa amărăciunii și rămân cu “lanterna roșie”, fără punct acumulat. În actul secund, pentru aproximativ 10 minute, în ofensiva oaspeților au fost concomitent în teren tatăl Călin Dănilă (46 de ani) și fiul Cătălin Dănilă (17 ani).

CIL Blaj – Olimpia 1-1 (1-1)

Au marcat: Timiș (5), respectiv An. Bălan (25).

Formația din “Mica Romă” și-a menținut imbatabilitatea stagională și după al 5-lea val., însă a pierdut primele puncte interne, contra vecinei din ierarhie. Olimpia, o altă formație revelație a acestui start de sezon, la fel ca gruparea blăjeană, a realizat prima remiză, rezultat stabilit în prima jumătate de oră. Gazdele veneau după două succese consecutive, iar aiudenii au bifat a doua deplasare succesivă, etapa precedentă, la Zlatna, suferind primul eșec, într-un moment în care acumulaseră trei succese la rând.

Industria Galda de Jos – Inter Unirea 3-2 (2-1)

Au marcat: Bălaș (32), P. Medrea (39), An. David (58), respectiv Val. Drăgan (16), Sas (89).

Întâlnire spectaculoasă, cu răsturnări de sitiuații pe tabelă. Oaspeții au punctat primii, prin Val. Drăgan (ce a marcat iarăși, după ce a făcut-o și runda precedentă contra trupei lui Mihai Manea), dar amfitrionii au preluat inițiativa și s-au distanțat la 3-1, diferență decisivă în economia disputei. Industria venea după două remize acasă (cu același scor 1-1, cu CS Universitatea și CS Zlatna – o uriașă surpriză), acum reușind primul succes în fața fanilor (a doua partidă câștigată la rănd) și urcând pe treapta a treia a podiumului. “Interiștii” s-au predat greu, la fel ca etapa anterioară, pierzând la o diferență minimă în fața unei alte protagoniste la lupta la vârf.

Partidele Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag și Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru sunt la ora 17.00

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea