Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CSU Alba Iulia, a 8-a victorie consecutivă | Spicul Daia – tot pe locul secund, Voința Stremț a urcat pe 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia s-a impus pe „Aiudelul”, scor 3-0, cu Olimpia Aiud și liderul lui Mihai Manea a repurtat a 8-a victorie la rând. Pe locul secund se menține Spicul Daia Română ce a câștigat acasă cu Viitorul Vama Seacă, iar Voința Stremț a urcat pe poziția a 4-a după succesul de pe „Cetate”

GT Sport Alba Iulia – Voința Stremț 1-2 (1-0)

Au marcat: Plăcintă (28), respectiv Trifa (68, penalty), Epure (75)

“Lanterna roșie”, venită după rușinoasele înfrângeri cu CSU Alba Iulia (0-8) și Industria Galda (0-11, scorul campionatului), a condus la pauză pe “Cetate” în fața unui oponent ce a acuzat probleme de efectiv. În cele din urmă Voința a întors însă rezultatul și are 10 puncte strânse în ultimele 4 dispute, asta după ce runda trecută a remizat acasă, surprinzător, cu Hidromecanica Șugag, iar ultima clasată a înregistrat cel mai strâns insucces.

Olimpia Aiud – CS Universitatea Alba Iulia 0-3 (0-1)

Au marcat: R. Trif (41), Bucurică (48), M. Domșa (51)

În deplasare ce nu se anunța facilă, studenții din Cetatea Marii Uniri au repurtat a 8-a victorie consecutivă, răstimp în care au încasat doar două goluri. “Olimpicii” au înregistrat cel mai drastic eșec stagional, primul acasă și au două înfrângeri la rând.

Spicul Daia Română – Viitorul Vama Seacă 3-1 (1-1)

Au marcat: R. Mihălțan (1), G. Scheau (43, penalty), Brînză (49), respectiv Spinean (5).

Dăienii lui Ștefan Fogoroși s-au împus într-un joc actractiv, cu un start incendiar (două goluri în primele 5 minute). Spicul se menține pe locul secund după această a treia izbândă la rând și 10 puncte în 4 meciuri (golul egalizator a fost primul încasat după 3 runde). În minutul 73, portarul Ad. Cibu a parat un penalty executat de I. Cociș. Viitorul Vama Seacă are doar un punct acumulat în ultimele 4 dispute.

Mâine, Performanța Ighiu – Energia Săsciori, CIL Blaj – Kinder Teiuș, Hidromecanica Șugag – Inter Unirea și Viitorul Sântimbru – Industria Galda de Jos, CS Zlatna – stă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea