Liga a 4-a, CS Zlatna – Viitorul Sântimbru 2-1 (1-0) | Spaimă pe Ampoi: Tîrziu (CS Zlatna) și Cr. Ivașcu (Viitorul Sântimbru) – transportați cu ambulanța la spital

În meciul inaugural al Ligii a 4-a, CS Zlatna a învins pe propriul teren, într-un meci fără spectatori, pe Viitorul Sântimbru, scor 2-1 (1-0).

O partidă încărcată de evenimente, care a debutat cu moment de spaimă, urmaă de o eliminare în tabăra oapeților (44), la final vizitatorii acuzând maniera de arbitraj

ELIT

În minutul 4, Tîrziu (CS Zlatna) și Cr. Ivașcu (Viitorul Sîntimbru) s-au lovit la cap după un duel aerian, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, echipierul gazdelor având capul spart, iar fundașul oaspeților suferind o fractură de pomete stâng.

Marcatori: Greuruș (19), Pușcău (57), respectiv Lupea (80) *În minutul 44, Sg. Oara (Viitorul Sântimbru) a fost eliminat.

Trei puncte extrem de importante obținute de aurari, prima sub comanda lui Marcel Rusu, după două înfrângeri consecutive, goluri marcate de tinerii Bălșan (17 ani, la debut în Liga a 4-a) și Pușcău (18 ani). Gruparea din Galtiu a pierdut după trei partide, iar formația de pe Ampoi a cunoscut iarăși gustul victoriei după 5 întâlniri în care a strâns un singur punct (trei eșecuri la rând)

A fost o execuție în direct, cooperativa ca pe vremuri la Zlatna! Ivașcu a ajuns la Urgențe, nu știe ce s-a întâmplat, nu s-a dat nici galben nici roșu. Oara are nasu spart și este el eliminat. La primul gol Barna prinde mingea, dar este faultat și scapă mingea și adversarul marchează. În următoarea fază, Lupea în careul advers, în situație similară și se dă fault în atac. Nu se poate așa ceva, mergem 70 de kilometri, după o zi de muncă, să ne <<facă>> Nicola”, a reacționat Adrian Hulea, președintele oaspeților, la adresa centralului.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Suporter 19 octombrie 2019 at 12:56

Nu va supărați domnul președinte, exista un meci in care rezultatul este unul negativ sa nu criticati maniera de arbitraj ? Nu cred ca exista.

Dan 19 octombrie 2019 at 15:40

Faceți si voi ca Arena Alba Iulia. In semn de protest.?Parcă la voi este mai bine la Santimbru.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...