Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liga a 4-a: CS Universitatea Alba Iulia, victorie importantă în „Mica Romă”, Performanța Ighiu – succes la limită cu AFC Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Într-o partidă importantă pentru lupta la vârf, CS Universitatea Alba Iulia a cucerit trei puncte prețioase la Blaj, într-un joc în care s-au remarcat portarii. În alt joc al rundei a șasea din Liga a 4-a, Performanța Ighiu a trecut, la limită, de AFC Micești.

 

Performanța Ighiu – AFC Micești 1-0 (0-0)

*Marcator: P. Lazăr (71).

Chiar dacă la limită, ighienii au repurtat a treia victorie consecutivă, fără a primi gol, MVP-ul întâlnirii fiind mijlocașul Petru Lazăr, a cărui reușită a fost decisivă în cucerirea tuturor punctelor puse în joc de către amfitrioni.

CIL Blaj – CS Universitatea Alba Iulia 0-2 (0-1)

*Marcatori: R. David (19), M. Domșa (87).

Studenții au cucerit trei puncte mari în “Mica Romă”, după o partidă echilibrată, de bun nivel tehnic. Cei doi portari, Radu Damian și Vasile Iancău, au avut intervenții salutare, într-un meci în care fiecare echipă a avut momente importante de a tranșa soarta jocului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

România în elita powerliftingului european. Locul trei în clasamentul națiunilor în Luxemburg

Dan HENEGAR

Publicat

în

România în elita powerliftingului european. Locul trei în clasamentul națiunilor în Luxemburg, rezultate remarcabile pentru competitorii din Alba În perioada 6-11 mai, Luxemburgul, capitala powerliftingului mondial, a organizat cu succes Campionatul European de Powerlifting, în contextul unei participări cu peste 20 de țări implicate și cu rezultate care erau greu de anticipat în urmă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea