Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CS Universitatea Alba Iulia și Industria Galda, victorii externe la Săsciori și Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tot șase puncte a rămas distanța între primele două clasate din Liga a 4-a, după ce CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos s-au impus în deplasările de la Săsciori și Unirea.

Liderul s-a impus cu scorul de 4-2 (2-1) contra Energiei, într-un joc în care amfitrionii au reușit să egaleze la un moment dat. Gazdele au solicitat un penalty în startul disputei la un duel Mincă – T. Mărginean (8).

Bucurică (24) a deschis scorul, însă Sava a câștigat primul episod al duelului său cu Mincă (32), cu o execuție ce l-a surprins pe experimentatul portar. Studenții au mărit turația și au punctat prin Joldeș (45+1), în ultimele secvențe ale mitanului inaugural, iar în actul secund au mai înscris M. Domșa (57) și Cl. Oara (67). Scorul final a fost stabilit de același Sava, ce l-a învins pe Mincă cu un șut de la distanță.

La Unirea, Industria s-a desprins după pauză și a câștigat 3-0 (0-0) cu Inter, ce are înfrângeri pe linie în retur. Intrat la pauză, Buligă și-a trecut în cont o dublă (70 și 82), cu execuții remarcabile, prima o lovitură liberă, respectiv direct din lovitură de colț, cu largul concurs al portarului Poiană. Rezultatul final a fost parafat de Oniche (90).

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița – Metalurgistul Cugir 3-2 (0-1) | “Roș-albaștrii”, eșec cu liderul după o partidă nebună, în 1 Decembrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a pierdut, 2-3 (1-0), ultima confruntare a anului, în deplasare cu liderul Seriei 9 Gloria Bistrița, după o confruntare nebună, cu schimbări de situații (0-1, 2-1, 2-2), în care vizitatorii au fost aproape să dea lovitura, însă au fost învinși, ultimul gol al gazdelor fiind autogolul lui S. Itu (66).

“Roș-albaștrii” au condus cu 1-0 și au reușit să egaleze, scor 2-2, în actul secund, unul spectaculos. Scorul a fost deschis de Dohotariu (44, din pasa lui P. Păcurar) și vizitatorii au intrat la cabine în avantaj, un rezultat suprinzător.

*Actul secund: 4 goluri în 20 de minute!

Gazdele au egalat în minutul 50, prin Banyoi, trecând în avantaj în minutul 55, dintr-un penalty, ușor acordat, transformat de V. Mihai. O partidă nebună în doua parte, Vl. Popa egalând în minutul 63, cu capul, din pasa aceluiași P. Păcurar (lovitură liberă) însă trupa lui Adrian Falub a punctat iar, 3 minute mai târziu (când S. Itu a deviat nefericit in propria poartă). În cele din urmă, Gloria a repurtat a 8-a victorie consecutivă, iar Metalurgistul a pierdut 4 din ultimele 5 partide susținute.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan/ cpt, Mar, V. Mihai, Larionesi, Pațurcă, V. Mihalcea, Banyoi, Davordzie: rezerve Neacșu, G. Deac, Fl. Bălan, Hasnăș, Al. Florescu, Râpan, Fridrich, Uțiu, Ciobănică. Antrenor Adrian Falub.

Metalurgistul: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Kiraly, Tăban, Udrea, P. Păcurar (74, Selagea), Gh. Hăprianu (74, Bura), Șaucă/ cpt (69, Cîrloanță), Cocan; rezerve Perjeriu, L. Itu, Coman, R. Păcurar, Neagu. Antrenor Ion Ilie.

Arbitri Cr. Codrea, D. Lar (ambii Baia Mare), K. Toth (Petrești) Observatori M. Ciglenean (Cluj-Napoca), M. Cozma (Zalău).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare