Liga a 3-a, Performanța Ighiu – Unirea Tășnad 2-0 (0-0) | Trupa lui Mihai Manea, maximum de puncte în retur, fără gol primit!

Performanța Ighiu a învins Unirea Tășnad, scor 2-0 (0-0), goluri marcate de golgheterul Fetița în minutul 49 și Cl. Oara, în minutul 66, gruparea din Alba apropiindu-se la un punct de liderul „U” Cluj, care a stat în această rundă.

În primele 180 de minute ale returului, Performanța a realizat în oglindă rezultatele din tur, 4-0 cu Gaz Metan Mediaș II și 2-0 cu Unirea Tășnad.

ELIT

Gruparea condusă de Mihai Manea, revenită după 10 luni la Ighiu, are maximum de puncte în retur, cu două victorii, fără a primi gol. La prima reprezentație internă, ighienii s-au impus după pauză, prin golurile principalilor marcatori, Fetița și Cl. Oara, la întâiul meci disputat după aproape 10 luni, pe stadionul din Ighiu.

Prima repriză ighienii au dominat confruntarea rarând oportunități prin Seiwerth, Tineiu, Cl. Oara, Fetița sau Unguru, însă scorul s-a păstrat alb din pricina impreciziei la finalizare.

Mihail David - 2020

Golgheterul gazelor Fetița a deschis scorul în minutul 49, reluând în plasă o lovitură liberă executat de Unguru. În minutul 66, Cl. Oara (revenit atacant) a majorat avantajul cu un șut din întoarcere, sub bară, la o repunere de la margine executată de A. Mărginean. În continuare amfitrionii s-au jucat cu ocaziile, ratând majorarea scorului, sub privirea lui Adrian Falub, antrenorul „șepcilor roșii”.

*Mihai Manea: „Băieții au uitat de probleme, victoria le aparține în totalitate”

„Am întâlnit un adversar dificil, o echipă care s-a întărit în iarnă, dar ne-am văzut de jocul nostru și la final ne-am bucurat de un succes meritat. Victoria este în totalitate a jucătorilor, care au dovedit caracter și au lăsat problemele deoparte, au jucat fotbal și au înțeles că ceea ve fac în teren o fac doar pentru ei. Am încredere că în scurt timp toate problemele se vor rezolva„, a declarat Mihai Manea.

Unirea Tășnad a stat în prima rundă din primăvară, este singura formație care în ultimele două sezoane a reușit să învingă “U” Cluj (2-0 în tur), dar a cunoscut un picaj în partea secundă a turului: 7 meciuri fără victorie și trei înfrângeri la rând (doar trei puncte).

Performanța:  Sporea – Ad. Mărginean, Potopea, Iclănzan, Cl. Marcu – Trifa – Fetița (88, Ad. Lăcătuș), Unguru (85, Joldeș), Tineiu (90, Olălău) – Cl. Oara, Seiwerth (75, E. Crișan); rezerve Zăvoi, Petruse, Zsigmond. Antrenori Mihai Manea și Raul Oargă.

Unirea Tășnad: Moroz – Cubaș, Parau, Bălău, Berceanu, P. Nemeș, Vădan, Faur, R. Stanciu, Cadăr; rezerve Cherecheș, Silagi, Palinceac, Ștef, Szekely, Chivari, Silaghi. Antrenori Cristian Popa și Ovidiu Suciu.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...