Rămâi conectat

Sport

Liga 4: Himcinschi, victorie clară la debut cu Hidromecanica Șugag | Spicul Daia a dat lovitura la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, ediția 2023/2024, s-a deschis cu confruntarea dintre CS Zlatna și Inter Unirea, adjudecată de vizitatori.

*Hidromecanica Șugag – Energia Săsciori 4-0 (2-0)

Antrenorul Adorian Himcinschi a debutat cu o victorie clară pe banca gazdelor în disputa formațiilor de pe Valea Sebeșului. D. Lupșan, noul căpitan al amfitrionilor a deschis scorul din lovitură liberă, iar în final rezerva Titianu a realizat o dublă. În distribuția Hidromecanicii s-au regăsit Nazarie, Greapcă sau Sava, foști echipieri ai Energiei, dar și F. Budin, F. Morar, F. Himcinschi (fiul antrenorului) sau Gh. Rîșniță.

*Viitorul Sântimbru – Spicul Daia Română 0-1 (0-1). Reușita lui Oană a produs surpriza la Galtiu, iar după fluierul final Epure (Viitorul) a fost eliminat pentru proteste.

*Fortuna Lunca Mureșului – Performanța Ighiu 2-3 (1-0). Confruntare spectaculoasă, o partidă dramatică, care gazdele au condus cu 1-0, oaspeții au preluat conducerea, s-a produs egalarea în final, însă Tripșa a dat lovitura în prelungiri.

*CIL Blaj – FC Lopadea Nouă 6-1 (2-0). La debutul lui Daniel Tătar pe banca tehnică, confruntare dominată clar de amfitrioni, pentru care au realizat duble R. Trif, Șușu și P. Dani

*CS Zlatna – Inter Unirea 0-1 (0-1). Adam (CS Zlatna) a fost eliminat în minutul 73.

*Voința Stremț – Viitorul Vama Seacă 6-1 (0-0). După o remiză albă la pauză, gazdele s-au descătușat pentru un “set”, eliminarea lui Rahovean (31) fiind decisivă în economia disputei. În final, portarul Mara (Voința) a intrat în teren, ca jucător de câmp, mai trebuind remarcate cele 4 pase decisive reușite de Trifa, dar și golul marcat de P. Muntean (antrenorul-jucător al stremțenilor).

*CSM Unirea Alba Iulia 2 – Limbenii Limba 3-2 (1-1) Vizitatorii, aflați în fața unui meci pentru istorie, primul pe a 4-a scenă, au pierdut după ce au remontat de la 0-1, golurile victoriei albaiuliene fiind semnate de două rezerve;

*CS Ocna Mureș – Adu Academy Șona 5-1 (2-1). Fosta divizionară terță s-a impus fără probleme în fața nou-promovatei, remarcându-se tripla lui Coltor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea