Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, etapa a doua: patru echipe cu maximum de puncte | Surprizele oferite de CIL Blaj, GT Sport și CS Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rundă interesantă în Liga 4, unde CIL Blaj a reușit o victorie importantă la Vama Seacă, în fieful unei grupări ce se anunța cu pretenții în acest sezon, care însă are zero puncte!

De asemenea, Industria Galda de Jos a învins la Șugag, luându-și revanșa pentru sigurul eșec din stagiunea trecută. Surpriza etapei s-a înregistrat la Stremț, unde o altă formație cu pretenții a pierdut, total neașteptat, cu CS Zlatna. Revelația startului stagional este tânăra GT Sport Alba Iulia, care a acumulat două victorii și nu a primit gol (ce meci interesant este vineri, la Galda de Jos!, duelul primelor două clasate)

Rezultate: *GT Sport Alba Iulia – Cuprirom Abrud 3-0 (2-0): Raica (44, 45+2), Dula (79). Trupa lui George Țălnar are maximum de puncte, fără gol primit.

*Voința Stremț – CS Zlatna 3-5 (1-1): Juncan (6), Gh. Râșniță (77), Trifa (90, penalty)/ A. Câmpean (34, 56), Biro (71, 87), Beca (90+4). Surpriza rundei s-a produs la Stremț, cu amfitrionii înregistrând al doilea eșec la rând. Tofan (Voința) a fost eliminat în minutul 73.

*Performanța Ighiu – Energia Săsciori 3-1 (2-0): Morea (15, autogol), R. David (45, 46)/ Precup (31). A doua deplasare consecutivă cu eșec pentru trupa de pe Valea Sebeșului.

*Viitorul Sântimbru – Kinder Teiuș 1-1 (1-1): Șasa (39)/ Bedelean (11). Punct surprinzător scos de teiușeni, într-un meci în care gazdele au contestat neacordarea a două lovituri de pedeapsă.

*Inter Unirea – Spicul Daia Română 5-2 (0-1): Val. Drăgan (53, 64), A. Gherman (59), Șimandi (73), S. Szekely (90, penalty)/ Cătană (4), Ad. Păcurar (54). În minutul 90, Boboia (Inter) a fost eliminat. “Lanterna roșie” a condus în două rânduri pe arena “din curbă”.

*Hidromecanica Șugag – Industria Galda de Jos 0-2 (0-0): An. David (54), D. Lupșan (63, penalty). Principala favorită la promovare pierduse, scor 4-5, în octombrie 2021, pe Valea Sebeșului, dar s-a revanșat cu vârf și îndesat în următoarele două dispute (scorul campionatului, 12-0, în returul trecut).

*Viitorul Vama Seacă – CIL Blaj 1-2 (0-1): Rahovean (81)/ Acatrinei (45+1), Ad. Lupu (47).

Foto: Rareș Niculaș și Sorin Giurcă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea