Rămâi conectat

Sport

Liga 4, etapa a doua: patru echipe cu maximum de puncte | Surprizele oferite de CIL Blaj, GT Sport și CS Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rundă interesantă în Liga 4, unde CIL Blaj a reușit o victorie importantă la Vama Seacă, în fieful unei grupări ce se anunța cu pretenții în acest sezon, care însă are zero puncte!

De asemenea, Industria Galda de Jos a învins la Șugag, luându-și revanșa pentru sigurul eșec din stagiunea trecută. Surpriza etapei s-a înregistrat la Stremț, unde o altă formație cu pretenții a pierdut, total neașteptat, cu CS Zlatna. Revelația startului stagional este tânăra GT Sport Alba Iulia, care a acumulat două victorii și nu a primit gol (ce meci interesant este vineri, la Galda de Jos!, duelul primelor două clasate)

Rezultate: *GT Sport Alba Iulia – Cuprirom Abrud 3-0 (2-0): Raica (44, 45+2), Dula (79). Trupa lui George Țălnar are maximum de puncte, fără gol primit.

*Voința Stremț – CS Zlatna 3-5 (1-1): Juncan (6), Gh. Râșniță (77), Trifa (90, penalty)/ A. Câmpean (34, 56), Biro (71, 87), Beca (90+4). Surpriza rundei s-a produs la Stremț, cu amfitrionii înregistrând al doilea eșec la rând. Tofan (Voința) a fost eliminat în minutul 73.

*Performanța Ighiu – Energia Săsciori 3-1 (2-0): Morea (15, autogol), R. David (45, 46)/ Precup (31). A doua deplasare consecutivă cu eșec pentru trupa de pe Valea Sebeșului.

*Viitorul Sântimbru – Kinder Teiuș 1-1 (1-1): Șasa (39)/ Bedelean (11). Punct surprinzător scos de teiușeni, într-un meci în care gazdele au contestat neacordarea a două lovituri de pedeapsă.

*Inter Unirea – Spicul Daia Română 5-2 (0-1): Val. Drăgan (53, 64), A. Gherman (59), Șimandi (73), S. Szekely (90, penalty)/ Cătană (4), Ad. Păcurar (54). În minutul 90, Boboia (Inter) a fost eliminat. “Lanterna roșie” a condus în două rânduri pe arena “din curbă”.

*Hidromecanica Șugag – Industria Galda de Jos 0-2 (0-0): An. David (54), D. Lupșan (63, penalty). Principala favorită la promovare pierduse, scor 4-5, în octombrie 2021, pe Valea Sebeșului, dar s-a revanșat cu vârf și îndesat în următoarele două dispute (scorul campionatului, 12-0, în returul trecut).

*Viitorul Vama Seacă – CIL Blaj 1-2 (0-1): Rahovean (81)/ Acatrinei (45+1), Ad. Lupu (47).

Foto: Rareș Niculaș și Sorin Giurcă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea