Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, etapa a 3-a | Derby albaiulian la Galtiu, jocuri externe pentru Cugir și Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Derby albaiulian la Galtiu, jocuri externe pentru Cugir și Galda

Etapa a treia din seria a noua ligii a treia de fotbal programează un derby albaiulian.

Partida dintre CS Universitar din Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia se va juca vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal Galtiu din comuna Sântimbru.

În runda precedentă uniriștii au obținut prima victorie din ediția de campionat recent începută, 3-2 pe teren propriu, pe Stadionul „Cetate”, cu ACS Târgu Mureș. Formația universitară a fost învinsă, în etapa a doua, cu 2-1, în deplasare, de Unirea Ungheni. În precedenta ediție de campionat ambele dueluri dintre CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia au fost găzduite de Stadionul „Cetate”. În 30 septembrie 2022, când CSU a fost gazdă, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. În 2 decembrie 2022, cu CSM Unirea Alba Iulia gazdă, scorul a fost 2-1 în favoarea „alb-negrilor”.

Tot vineri și tot de la ora 17.00 vor evolua în runda a treia și celelalte două reprezentatnte ale județului Alba în eșalonul fotbalistic terț.

Metalurgistul Cugir va întâlni în deplasare formația ACS Târgu Mureș. După primele două etape, în care au jucat consecutiv acasă, cugirenii au punctaj maxim, în urma victoriilor cu Avântul Reghin (1-0) și ACS Mediaș (2-1). Pentru Metalurgistul va urma un derby județean pe teren propriu, cu CSU Alba Iulia.

Industria Galda este înaintea celei de-a doua deplasări de la revenirea în liga a treia. Industria va juca, la Bistrița, cu Gloria Bistrița-Năsăud, un nume nou în seria a noua a ligii a treia. Echipa din Galda de Jos a contabilizat până acum două egaluri, 0-0, în deplasare, la Galtiu, cu CS Universitar din Alba Iulia, repectiv un 2-2, acasă, pe „Galda Arena”, cu Viitorul Cluj.

Vineri, în seria a noua a ligii a treia de fotbal, se va mai disputa și meciul Viitorul Cluj – Unirea Ungheni. Sâmbătă, de la ora 17.00, este programată partida ACS Mediaș – Avântul Reghin.

foto: facebook CSm Unirea Alba Iulia FanPage


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea