Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, etapa 7: Unirea Ungheni – CSU Alba Iulia 1-0 (1-0) | Studenții au pierdut din penalty

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou promovata CSU Alba Iulia a pierdut la limită, 0-1 (0-1), în  fieful unei pretendente la promovare, Unirea Ungheni, aflată cu cuțitul la os după două înfrângeri consecutive. După aspectul jocului studenții meritau mai mult, având bune ocazii inclusiv o bară prin Ad. Hăprian (68) – șut în transversală.

Prima repriză a fost una pe contre, cu o imensă ocazie ratată de Costiniuc (7) – șut aiurea din 5 metri, cu poarta goală în față. CSU îi pierde din motive medicale pe Adjani și Frențiu, dar pune probleme, o altă oportunitate fiind aceea semnată de Al. Costea (42) – intervenție excelentă a portarului Feier. Peste câteva minute și gazdele lovesc bara prin Ndiesse (45). În actul secund, vizitatorii nu renunță și au alte două bune situații de a restabili egalitatea prin Ad. Hăprian (68) – șut din voleu în transversală, mingea căzând pe linia porții, respectiv în prelungiri când la lovitura liberă executată de Budin (90+2) Feier a salvat miraculos din vinclu.

Comparativ cu meciul cu Unirea, a fost o cu totul altă prestație. Am crescut, am evoluat de la egal la egal cu o echipă valoroasă a seriei, grupare care în repriza a doua nu-mi amintesc să fi avut vreo situație clară. Jocul a fost bun, dar din păcate nu putem scăpa de greșelile individuale„, a spus Mihai Manea.

*1-0, MIN. 15: gazdele au deschis scorul prin CIUBĂNCAN, din penalty făcut de Vl. Popa, lovitura de pedeapsă fiind acordată la semnalizarea asistentului, după ce centralul indicase aut de poartă

Și dacă nou-promovata din Cetatea Marii Uniri are o serie de 3 jocuri în care nu a pierdut (5 puncte strânse), în schimb amfitrionii sunt după două eșecuri la rând cu același scor, 0-1.

Echipe de start:

Unirea Ungheni: Feier – Chiorean, Ndiesse, Suslak, R. Balint,D. Rusu, Onișor, Piper/ cpt, Petra, M. Codrea, Ciubăncan; rezerve Vlasa, S. Boar, Astafei, Vînău, Birtalan. T. Radu, Kecskes, R. Ganea, Todoran. Antrenor Flavius Sabău.

CS Universitatea: Fl. Șerban – D. Cunțan, Kilyen/ cpt, Ionică, Vl. Popa (46, Amihăesei)- Frențiu (32, Al. Albu), Adjani (11, Ad. Hăprian), Herci, Al. Costea – Șulea (77, Budin), Costiniuc (77, Al. Bodea); rezerve Spinu, Al. Petresc, V. Domsa, M. Toma. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri Al. Șuvar (Sibiu), R. Toader (Zăvoi), Cr. Buzzi (Oțelul Roșu) Observatori M. Hârlab (Brașov), C. Mardan (Făgăraș)

Foto: Sorin STANCIU (CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea