Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

 “Life is dance” Alba Iulia – 11 medalii la Cupa Sătmarului | Antrenorii Ionuț și Bianca Ionescu – locul patru în Ungaria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toamna aduce multe roade pentru reprezentanții clubului de dans sportiv “Life is dance” Alba Iulia, ce au reușit rezultate de apreciat la concursurile importante în care au fost angrenați. Asta după ce dansatorii din Cetatea Marii Uniri și-au desăvârșit pregătirea fizică în perioada unui cantonament centralizat efectuat la Marea Neagră. “Life is dance” a avut parte de activitate competițională intensă zilele trecute, sportivii participând la o două competiții, una la nivel național și cealaltă de calibru internațional.

Astfel, 11 perechi au fost prezente la Cupa Sătmarului de la Satu Mare, ajuns la a 10-a ediție, una jubiliară, concurs cu prilejul căruia Federația Română de Dans Sportiv a aniversat 30 de ani de activitate. Palamaresul înregistrat de albaiulieni la Satu Mare a fost unul extraordinar: 11 medalii adjudecate, dintre care 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și tot atâtea de bronz, totalizându-se 13 calificări în finală.

Rezultate: *Hobby 10-11 ani, locul întâi – Lukas Orzeiu și Maya Urs; *Clasa E 12-13 ani, locul întâi – David Orzeiu și Ioana Țipțer; locul 4 – Flavius Giosan și Giulia Suardi; *Clasa E 14-15 ani, locul întâi – Bogdan Dobra și Beatrice Urs; locul doi – Ionuț Vîrciu și Alexia Sabău; *Clasa E 16-35 de ani, locul întâi – Robert Pitea și Diana Dicu; *Clasa D 14-15 ani, locul trei – Filip Stanciu și Gabriela Țipter; *Clasa D 16-35 ani Latino, locul doi – Bogdan Balea si Diana Tima; *Standard, locul doi – Bogdan Balea și Diana Tima; *Open Basic Latino 12-15 ani, locul întâi – Mirel Moroșanu și Lorena Mondoc; *Open Basic Latino 16-35 de ani, locul trei – Răzvan Morancea și Ariana Marcu; locul 12 – Robert Pitea și Diana Dicu; *Open Basic Standard 16-35 de ani, locul 6 – Bogdan Balea si Diana Tima; *Open 12-15 ani Latino, locul 3 – Kevin Suardi și Daria Corpade.

Alte două perechi de la “Life is Dance” Alba Iulia au fost prezente în Ungaria, la Kistelek, la o întrecerere internațională de anvergură. Este vorba despre antrenorii clubului Ionuț și Bianca Ionescu și încă o pereche. Asadar la WDSF Kistelek International Open Adult Latino, categorie ce a cuprins sportivi din mai multe țări participante, soții Ionuț și Bianca (foto) au terminat în apropierea podiumului, respectiv locul al 4-lea, aceasta aducându-le poziția a 73-a la nivelul ranking-ului mondial!!! De asemenea, perechea compusă din Vlad Dragomir și Adriana Tudor au obținut locul al 9-lea la Rising Star Standard și locul al 16-lea la International Open Standard.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea