Rămâi conectat

Sport

Liderul Viitorul Sântimbru, reunire pentru Liga a 3-a | Cioară, Sularea, Voicu şi Prundar, noutăţile liderului condus de Dan Comşa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru, liderul Ligii a IV-a Alba va avea astăzi primul antrenament al noului an, la Galtiu, sub comanda antrenorului Dan Comşa urmând să se prezinte şi câteva noutăţi. Viitorul Santimbru - Energia Sasciori 24Astfel, pe lângă Cr. Ivaşcu (Industria Galda) şi V. Jula (Energia Săsciori), prima clasată îi aşteaptă la reunire pe Cioară (Industria Galda de Jos), Sularea (Cuprirom Abrud), Voicu (Gaz Metan Valea Lungă) şi Prundar (Dacia Mihalţ), ce vor bifa şedinţa de pregătire din această după-amiază.

Asta după ce Coltor este în litigiu cu Şurianu Sebeş, iar negocierile cu Felindean (Olimpia Aiud) şi Comănici (CIL Blaj) nu au ajuns la vreo finalitate, deocamdată.

La 7 puncte distanţă de grupul urmăritoarelor Mureşul Vinţu de Jos, ASC Pianu şi Şurianu Sebeş, echipa din Sântimbru şi-a propus, după un tur de poveste să reprezinte Alba, în premieră, la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Primul amical va fi duminică, acasă, cu o formaţie din Luna, judeţul Cluj, Viitorul Sântimbru având şi două rânduri noi de echipament, culorile alb-albastru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea