Rămâi conectat

Actualitate

Licitație pentru rechizite la Inspectoratul Școlar Județean Alba – contractul are clauză de confidențialitate!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Inspectoratul Școlar Județean Alba a lansat licitația pentru achiziționarea de rechizite școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat.

Valoarea estimată a contractului este de 238.685 de lei și cuprinde livrarea a 1.200 de pachete de rechizite pentru clasa pregătitoare, 1.500 pentru clasa I, 3.500 pentru clasele II-IV, 3.500 pentru clasele V-VII și 1.200 de pachete de rechizite pentru clasa a VIII-a.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut iar data limită de depunere a ofertelor este 6 septembrie 2012.

Un amănunt interesant și totodată o noutate față de contractul încheiat anul trecut este apariția unei clauze de confidențialitate:

Furnizorul și achizitorul vor păstra confidențialitatea contractului și, fără acordul scris al celeilalte părți, nu vor divulga unei terțe persoane, în afara acelor persoane implicate în îndeplinirea contractului, niciun document, date sau informații furnizate direct sau indirect de către cealaltă parte, în legătura cu contractul, detalii privind specificația tehnică, planuri etc., indiferent dacă aceste informații au fost furnizate înainte de încheierea contractului sau în cursul derulării contractului. Achizitorul nu va folosi documentele, datele și informațiile primite de la furnizor în alte scopuri decât pentru recepția, exploatarea și întreținerea produselor. În mod similar, furnizorul nu va utiliza documentele, datele și informațiile primite de la achizitor în alte scopuri decât pentru proiectarea, fabricarea și testarea produselor și serviciilor ce fac obiectul prezentului contract. Dezvăluirea oricărei informații față de persoanele implicate în îndeplinirea contractului se va face confidențial și se va extinde numai asupra acelor informații necesare în vederea îndeplinirii contractului”, se arată în documentația licitației.

După ce vor fi livrate rechizitele vor fi distribuite gratuit elevilor care provin din familii cu venituri reduse. În anul şcolar 2011 – 2012, 10.485 de elevi au beneficiat de această facilitate. Este vorba despre copii de clasele I – VIII care provin din familii al căror venit mediu net pe membru de familie realizat în luna iunie 2011 a fost de cel mult 50 la sută din valoarea salariului minim brut pe ţară.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea