Licitație pentru rechizite la Inspectoratul Școlar Județean Alba – contractul are clauză de confidențialitate!

Paul Voicu - Primar 2020

Inspectoratul Școlar Județean Alba a lansat licitația pentru achiziționarea de rechizite școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat.

Valoarea estimată a contractului este de 238.685 de lei și cuprinde livrarea a 1.200 de pachete de rechizite pentru clasa pregătitoare, 1.500 pentru clasa I, 3.500 pentru clasele II-IV, 3.500 pentru clasele V-VII și 1.200 de pachete de rechizite pentru clasa a VIII-a.

ELIT

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut iar data limită de depunere a ofertelor este 6 septembrie 2012.

Un amănunt interesant și totodată o noutate față de contractul încheiat anul trecut este apariția unei clauze de confidențialitate:

Mihail David - 2020

Furnizorul și achizitorul vor păstra confidențialitatea contractului și, fără acordul scris al celeilalte părți, nu vor divulga unei terțe persoane, în afara acelor persoane implicate în îndeplinirea contractului, niciun document, date sau informații furnizate direct sau indirect de către cealaltă parte, în legătura cu contractul, detalii privind specificația tehnică, planuri etc., indiferent dacă aceste informații au fost furnizate înainte de încheierea contractului sau în cursul derulării contractului. Achizitorul nu va folosi documentele, datele și informațiile primite de la furnizor în alte scopuri decât pentru recepția, exploatarea și întreținerea produselor. În mod similar, furnizorul nu va utiliza documentele, datele și informațiile primite de la achizitor în alte scopuri decât pentru proiectarea, fabricarea și testarea produselor și serviciilor ce fac obiectul prezentului contract. Dezvăluirea oricărei informații față de persoanele implicate în îndeplinirea contractului se va face confidențial și se va extinde numai asupra acelor informații necesare în vederea îndeplinirii contractului”, se arată în documentația licitației.

După ce vor fi livrate rechizitele vor fi distribuite gratuit elevilor care provin din familii cu venituri reduse. În anul şcolar 2011 – 2012, 10.485 de elevi au beneficiat de această facilitate. Este vorba despre copii de clasele I – VIII care provin din familii al căror venit mediu net pe membru de familie realizat în luna iunie 2011 a fost de cel mult 50 la sută din valoarea salariului minim brut pe ţară.

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

NIK 29 august 2012 at 0:44

Nu ie normaal ca un contract din bani publici sa fie confidential !!! Oare ce au de ascuns ??????

dana 29 august 2012 at 8:08

Traiasca inteleapta conducere USL!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...