Licitație pentru reabilitarea a trei străzi din Sebeș, Lancrăm și Petrești. Valoarea estimată depășește un milion de euro

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria municipiului Sebeș a scos la licitație în vederea reabilitării trei străzi, una din municipiu, iar alte două din localitățile aparținătoare – Lancrăm și Petrești –, valoarea estimată a lucrărilor depășind un milion de euro, potrivit anunțului postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Termenul până la care pot fi depuse oferte este 24 iulie, ora 15:00.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Valoarea totala estimată a lucrărilor este 4.793.108 de lei.

Astfel, primăria vizează modernizarea străzilor Crișan, din Sebeș, Ulița de Mijloc şi Uliţa de Sus, din Lancrăm, respectiv Mihai Eminescu, din Petreşti.

Potrivit descrierii postate pe SEAP, se vor achizitiona lucrarile solicitate, conform descrierii detaliate din caietul de sarcini, respectiv: Caracteristicile tehnice ale obiectivului de investitie sunt urmatoarele: – Suprafata construita: aproximativ 12.900 mp. Din punct de vedere al variantei constructive, lucrarile de modernizare/reabilitare se vor executa pe amplasamentul investitiei, cu materiale transportate de la furnizori si puse in opera in situ.

Caierul de sarcini este postat pe SICAP (vechiul SEAP).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419