Rămâi conectat

Curier Județean

Licitație pentru exploatarea a 4.300 mc de masă lemnoasă în valoare de peste 350.000 de lei, pe 4 parcele, în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Licitație pentru exploatarea lemnoasă în valoare de aproximativ pe 4 parcele, în Alba. Este vorba de aproximativ 4.300 mc, în valoare de peste 354.000 lei

Direcția Silvică Alba achiziționează servicii de exploatare masă lemnoasă – producția anului 2020. Lictitație pentru exploatarea lemoansă pe 4 parcele aparținând Ocolului Silvic Blaj, valoarea totală fiind de 354.781 lei.

Peste 247 de hectare aparținând Ocolului Silvic Blaj, corespunzând la 4 loturi aparținând suprafeței totale de 247,6 hectare, pe cele 4 loturi, aparținând Ocololului silvic Blaj, care au fost scoase la licitație, valoarea totală fiind de aproximativ

Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA SA, prin Direcția Silvică Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unor servicii de exploatare masă lemnoasă pe picior – producția anului 2020, inclusiv sorarea acesteia în platforma primară.

Potrivit caietului de sarcini, pe cele 4 parcele cu o suprafață de peste 247 de hectare, se vor executa tăieri a cărui volum burut total va ajunge la 4.297 mc (volum brut). Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achizitii va fi de 8 luni.

Cele patru loturi, aparținând Ocolului Silvic Blaj sunt:

Lot 1: Partida 97 Diudiu Mare – valoarea estimată 48.470 ron

Lot 2: Partida 100 Costeasa – valoarea estimată 150.306 ron

Lot 3: Partida 101 Diudiu Mare – valoarea estimată 111.356 ron

Lot 4: Partida 102 Valea Mare – valoarea estimată 44.649 ron

Predarea masei lemnoase și a suprafeței parchetului se va face având la bază prevederile autorizației de exploatare, actului de punere în valoare și luând în considerare documentația depusă de prestator privind tehnologia de exploatare a masei lemnoase din parchete și din suprafețele afectate de produse accidentale, propunerea tehnica precum și amplasarea căilor de scos-apropiat și a instalațiilor aferente care se aprobă de emitentul autorizației de exploatare.

Este interzisă exploatarea parchetelor tară act de punere în valoare, autorizație de exploatare, proces verbal de predare-primire spre exploatare, precum și înainte sau după termenele prevăzute în aceste documente.

La expirarea termenului de exploatare prevăzut în autorizație, este obligatorie scoaterea întreg­ului volum de masă lemnoasă comerciabil aferent actului de punere în valoare cât și strângerea resturilor de exploatare nevalorificabile (crăci si vârfuri cu diametrul sub 2 cm grosime, zoburi, lemn Putregăios).

Foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea