Rămâi conectat

Curier Județean

Liceenii teiuşeni – „Voluntari pentru un oraş curat”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ieri, 1 aprilie, timp de 3 luni de zile, Liceul Teoretic Teiuş derulează proiectul „Voluntar pentru un oraş curat” iniţiat de Consiliul Elevilor, iar în sprijinul liceenilor coordonaţi de directorul Octavian Rusu au venit membrii Clubului Rotary, ai Primăriei şi Consiliului Local Teiuş, precum şi firma de salubritate. Deşeurile de pe străzile oraşului şi din locurile devenite adevărate gropi de gunoi, cum este Valea Geoagiului, vor dispărea, dar pentru a păstra ulterior aceste zone curate este necesară amplasarea unor tomberoane, iar populaţia trebuie motivată şi informată pentru a păstra curăţenia.
„Elevii liceului sunt populaţia de mâine a Teiuşului şi trebuie să-şi formeze încă de pe acum deprinderi şi atitudini de păstrare a curăţeniei în mediul în care trăiesc. Profesorii vor avea ocazia să aprecieze implicarea elevilor în activităţi de voluntariat, elevii vor învăţa că trebuie să contribuie fiecare la crearea şi menţinerea unui spaţiu public plăcut şi civilizat, iar comunitatea locală, ca principal beneficiar al acestui proiect, va conştientiza că ne e mai bine tuturor dacă ne respectăm unul pe altul şi ne implicăm fiecare în problemele oraşului. Cu toţii vom trăi într-un mediu mai curat şi mai sănătos!”, a spus prof. Mihaela Suărăşan, coordonator al Consiliului Elevilor. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea