Liberalii Varujan Vosganian şi Marius Nicoară, la Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorii liberali Varujan Vosganian şi Marius Nicoară vor fi prezenţi azi la Alba Iulia. Aceştia intenţionau să participe la un miting „anti-fraudă” organizat de liberalii de la noi din judeţ în faţa sediului PD-L din Alba Iulia în încercarea de a exprima nemulţumirea partidelor de opoziţie în legătură cu frauda comisă de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care de la 80 de deputaţi prezenţi în plen a reuşit să adune nu mai puţin de 170 de voturi. Se pare însă că ieri Primăria Alba Iulia a respins solicitarea de pichetare a liberalilor pe motiv că cererea a fost depusă tardiv. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Lucu 19 noiembrie 2010 at 7:16

Frauda?
Daca sustineti acest lucru imi dati voie sa pun niste intrebari?
In timpul votului au fost inchise usile de la sala de sedinte pentru a nu se putea circula? Daca da atunci numaratoarea facuta de presa este corecta. Daca nu exista o problema: cati parlamentari au fost la bufet, la toaleta sau pe holuri inainte sau dupa ce au votat?
Propunerea mea este ca acesti contestatari de profesie sa-si indeplineasca atributiile pentru care au fost acolo si pe urma sa vaneze fantome!

Comentariile sunt oprite