Liberalii Varujan Vosganian şi Marius Nicoară, la Alba Iulia

Senatorii liberali Varujan Vosganian şi Marius Nicoară vor fi prezenţi azi la Alba Iulia. Aceştia intenţionau să participe la un miting „anti-fraudă” organizat de liberalii de la noi din judeţ în faţa sediului PD-L din Alba Iulia în încercarea de a exprima nemulţumirea partidelor de opoziţie în legătură cu frauda comisă de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care de la 80 de deputaţi prezenţi în plen a reuşit să adune nu mai puţin de 170 de voturi. Se pare însă că ieri Primăria Alba Iulia a respins solicitarea de pichetare a liberalilor pe motiv că cererea a fost depusă tardiv. (N.I.T.)

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Lucu 19 noiembrie 2010 at 7:16

Frauda?
Daca sustineti acest lucru imi dati voie sa pun niste intrebari?
In timpul votului au fost inchise usile de la sala de sedinte pentru a nu se putea circula? Daca da atunci numaratoarea facuta de presa este corecta. Daca nu exista o problema: cati parlamentari au fost la bufet, la toaleta sau pe holuri inainte sau dupa ce au votat?
Propunerea mea este ca acesti contestatari de profesie sa-si indeplineasca atributiile pentru care au fost acolo si pe urma sa vaneze fantome!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...