Liberalii şi ţărăniştii au îndepărtat nămeţii din faţa Primăriei Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Luni, 13 februarie 2012, între orele 16.00-17.00, un grup de tineri liberali şi ţărănişti a stârnit uimirea trecătorilor prin zona Primăriei Alba Iulia. Înarmaţi cu lopeţi şi mături, cei aproximativ 20 de tineri au îndepărtat nămeţii de pe întreg trotuarul din faţa sediului administraţiei locale, într-un timp record şi cu voie bună, ca la nuntă. Vorbim despre voie bună pentru că, printre opinteli, „lucrătorii de ocazie” se întreceau în glume la adresa liderilor administrativi care nu au catadicsit să îndepărteze zăpada chiar din faţa propriului sediu. În fruntea tinerilor s-au aflat cei mai vocali lideri liberali locali: deputatul Călin Potor, vicepreşedintele Florin Roman, consilierul local Gabriel Pleşa, „năstruşnicul” Rareş Buglea, precum şi câţiva ţărănişti în frunte cu vicepreşedintele Mircea Trifu. Periplul lor edilitar a început în mod serios, la propriul sediu, a continuat la fel de serios în zona DGFP, apoi s-a trecut în glumă (o glumă amară, e drept) la sediul Primăriei Alba Iulia. Acolo li s-au alăturat şi diverşi trecători, fără apartenenţă politică sau dintre aceia care întotdeauna găsesc şi folosesc orice prilej pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de administraţia locală, precum revoluţionarul Petru Groza. „Am vrut să le dăm o mână de ajutor celor aflaţi la putere, a spus Florin Roman râzând, să poată ieşi din propriul lor sediu, pentru a urca în maşinile din care, se pare, nu-i mai prea văd pe oameni, cu problemele lor…” La acestea, deputatul Călin Potor a adăugat: „Singura noastră îngrijorare este că, drept urmare la gluma noastră serioasă, ar putea să plătească nişte nevinovaţi, respectiv unii angajaţi ai primăriei care ar fi trebuit să facă acest lucru!”
Aceeaşi echipă a curăţat de zăpadă ieri, în jurul orei 15.00, staţia de autobuz din faţa Spitalului Judeţean Alba.
Biroul de presă al PNL Alba

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

ardeleanul34 14 februarie 2012 at 20:59

Felicitari inca odata celor de la PNL si celorlalti care au fost impreuna cu ei.Alba-Iulia a devenit, fara voia noastra, o mica Siberie, iar exemplul lor ar trebui urmat de catre toti cei de la putere, care trebuiau sa puna pe cei abilitati sa curete strazile si trotuarele municipiului.

CPD 15 februarie 2012 at 8:15

Daca de altceva tot nu sunt buni cel putin au facut ceva util pentru oras.

T 14 februarie 2012 at 22:14

ăştia concurează cu firma lui Constantinescu!

Mario 14 februarie 2012 at 22:20

Ce mai sunt taranisti,0,2 %

Aurelian 14 februarie 2012 at 22:58

Foarte bine face Piticul Atomic ca a iesit din nou in fata, si dezapezeasca Primaria, aceasta experienta va fii foarte utila pentru PeNaLi in viitor. Marinarul a dat drumul la „priponit” coruptii PeNaLi, incepand cu Decebal Traian Cremes, celebru erou din Actiunea Cartabosul, care impreuna cu Muresan, au fost „premiati” cu 3 ani de pensiune completa, in stabilimentele Ministerului de Justitie. Cum Piticul Atomic, si Eutanasiu, au destule „bube in cap”, cat de curand pot fii si ei premiati, iar experienta la „munca de jos”, le va pride bine! Oricum Piticul Atomic nu are alta munca, si s-a plictisit, sictirand pe Hava pe forul, sub diferite adrese!

Teleforumistul 14 februarie 2012 at 23:55

@Aurelian.Ai ceva stofa de pamletar,faceai echipa buna cu C.V.Tudor.Vad ca nu prea mai faci greseli gramaticale si ma bucur.Nu mi-a placut cum ai comentat „dincolo” despre trecerea Arhiepiscopiei Alba la Mitropolia Ardealului-Sibiu.Spre buna inspiratie si documentare iti recomand un articol al unui jurnalist clujean,Liviu Alexa.Pe Google tasteaza „Irineu Mitocanul necinsteste parastasul de un an…” Noapte buna!

Aurelian 15 februarie 2012 at 0:31

Sa nu crezi ca il am la inima pe +Irineu, PENTRU MINE TOTI SUNT ASOCIATIA ESCROCILOR IN SUTANA, DAR pacatele lui +Irineu, sunt infinit mai mici ca ale lui +Ionica, si, sa nu mai vorbim de moralitate. In ultimul timp in Romania suntem pusi in situatia sa alegem cel mai mic rau probabil!

Claudiu 15 februarie 2012 at 2:04

Decat sa viseze la capitala europeana mai bine fac ceva util, ca doar Potor e in greva parlamentara platita si Roman nu munceste nicaieri.

Aurelian 15 februarie 2012 at 2:15

Uite un articol, cum isi ridica IPS-tii poalele sutanelor in cap, si cat de orgoliosi sunt Prea Cuviosii. Dupa parerea mea articolul de mai jos este scris la comanda lui +Ionica

Irineu Mitocanul necinsteste parastasul de un an al Inaltului Bartolomeu

O sa imi incep textul spunandu-va ca sunt un mare prost. Un foarte mare prost. Caci in momentul in care Sfantul Sinod cauta un inlocuitor pentru locul lasat gol de Bartolomeu, l-am sustinut din tot sufletul si cu credinta in mai bine pe Irineu Bistriteanul.

Am gresit si imi cer scuze tuturor cititorilor, asa se cade.

Scriam AICI un text care este in mare parte adevarat: Irineu Bistriteanul este un om educat, un om al cartii.

Dar unde-i minte multa, e si prostie pe masura – mereu uit asta.

Ce s-a intamplat, poate stiti, poate nu: un grup de prelati adunati in jurul noului Arhiepiscop de Alba-Iulia, Irineu Bistriteanul, doreste “ruperea” Albei de Mitropolia Clujului si “rearondarea” la Mitropolia Ardealului cu sediul la Sibiu.

Despre legitimitatea acestei reechilibrari dintre cele doua mitropolii putem discuta mult si bine, nu asta e problema.

Socheaza insa ca cel mai fervent sustinator al acestei “ruperi” de Cluj este un om care a stat 20 de ani in preajma Inaltului Bartolomeu, ma refer la Irineu Bistriteanul.

Gestul in sine este unul lipsit de onoare si de bun simt.

Lipsit de onoare, fiindca Irineu Bistriteanul a fost mai bine de doua decenii un episcop iubit de clujeni.

Lipsit de bun simt, fiindca Irineu Bistriteanul a facut acest gest cu graba omului bolnav de razbunare care nici macar nu a asteptat sa treaca ziua parastasului de un an al Inaltului Bartolomeu.

Pentru toate aceste motive, de-acum inainte il voi numi IPS Irineu Mitocanul.

Sa-i fie rusine lui Irineu Mitocanul ca intineaza memoria lui Bartolomeu Anania si ca este stegarul celor ce vor sa rupa Mitropolia Clujului, ca este purtatorul de cuvant al eternilor scandalagii ai ortodoxiei transilvanene!

Rusine sa-i fie lui Irineu Mitocanul ca-si bate joc de iubirea pe care i-au purtat-o clujenii 20 de ani!

Rusine sa-i fie carturarului Irineu Mitocanul, caci slovele nu l-au facut mai bun, ci mai negru si mai uscat de invidie: pacatul trufiei nu se iarta nici macar inaltilor prelati!

M-am gandit mult in momentul alegerii lui Andrei Andreicut in scaunul de Mitropolit.

M-am gandit ca poate stie Dumnezeu ce face. A stiut.

Caci Irineu Mitocanul si-a dat acum masura caracterului gaunos, ne-a dovedit ce om plin de frustrari este: ar fi nenorocit Clujul.

De aia ma simt dezamagit de mine: ca existau si inainte semnele tradarii, semnele vicleniei, semnele orgoliului sau bolnavicios. Am judecat cu sufletul si am scris o prostie mare cat prostia lui Irineu Mitocanul. Imi cer iertare inca o data.

Sfantul Sinod va decide in februarie daca Arhiepiscopia Alba Iulia va trece de sub jurisdictia Mitropoliei Clujului sub cea a Ardealului, cu sediul la Sibiu. Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului, e foarte apropiat de Preafericitul Daniel, va insista mult pe “relocare”.

Dar si “ruperea” Clujului in aceste vremi tulburi e un semn periculos dat enoriasilor.

Badia 15 februarie 2012 at 3:48

Am mai afirmat faptul ca se regrupeaza cea mei sinistra guvernare a romaniei:CDR. Cazul este concret.

Redman 15 februarie 2012 at 8:53

Baietii astia, „pregatesc terenul” lui hava pentru un nou mandat.
Sunt penibili, n-au nici o sansa…

Avraam 15 februarie 2012 at 9:09

,,LIBERALI SI TARANISTI PUNETI MANA SI MUNCITI”
,, MOARTE INTELECTUALILOR”
s-a strigat dupa 1989 . TRIST, NIMIC NU S-A SCHIMBAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aurelian 15 februarie 2012 at 9:25

Trist ii ca intelectualii „au murit”, in PNL Alba, ramanand doar niste „zombi”, manevrati de Eutanasiu si Gasca de la Cujer! De fapt au mai ramas si niste „traseiste”!

Avraam 15 februarie 2012 at 12:51

Imaginea buna a tarii se face zi de zi, incepand de la 6 dimineata odata cu iesirea locatarilor si a pravaliasilor la maturat trotuarul si rigola. I-ati vazut???Nu??Oamenii cu inteligenta mediocra infierreaza tot ce le depaseste puterea de intelegere!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt oprite