Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liberalii încep schimbările la conducerile fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii încep schimbările la conducerile fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

La o lună de la preluarea guvernării de către PNL, liberalii din Cugir au început demersurile pentru schimbarea conducerilor la cele două societăți de armament și muniție, funcții ocupate până în prezent de oameni cu carnet de membru PSD.

Din surse liberale, am aflat că va fi certă numirea în funcția de director general la Fabrica de Arme a inginerului Grațian Duma, liberal cu state vechi în partid, care a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director de Producție, iar actualmente este inginer șef Cercetare – Proiectare. Acesta îi va lua locul PSD-istului Gheorghe Sava, al cărui mandat de manager general a expirat deja, la 1 decembrie a.c. Tot din surse aparținând PNL am fost informați că la Societatea Uzina Mecanică se pregătește schimbarea directorului general Mircea Trifan cu un alt liberal de calibru, și anume ing.Cristian Simu – șef serviciu Proiectare la amintita societate de muniție și armament.

Urmează ca imediat după instalarea directorilor generali să se treacă la înlocuiri tot cu liberali, în eșaloanele aflate în subordinea directorilor generali, adică director general adjunct, director producție, director comercial, inginer șef calitate ș.a.

Nu vor scăpa de tăvălugul schimbărilor nici administratorii speciali ai fabricilor (cei mai bine remunerați: 90% din salariul managerului general) și nici membrii consiliilor de administrație, puși pe funcții de către PSD, tot pe criterii de partid. Având în vedere că până pe 15 decembrie urmează să fie definitivate echipele de conducere la cele două fabrici, vom reveni cu precizări. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea