Rămâi conectat

Ştirea zilei

Let’s Do It, România! organizează Ziua de Curățenie Națională pe 18 septembrie. Unde se pot înscrie doritorii din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Let’s Do It, România! organizează Ziua de Curățenie Națională pe 18 septembrie. Unde se pot înscrie doritorii din județul Alba

Ziua de curățenie națională 2021, evenimentul care s-a desfășurat aproape neîntrerupt pe teritoriul țării noastre încă din 2009, va avea loc în acest an pe 18 septembrie, în județul Alba cât și în toată România.

Județul nostru se aliniază printre județele care susțin idea de voluntariat ecologic, desfășurat conform normelor impuse de pandemie și de protecție.

Tot pe 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri. Aceasta este o tradiție internațională, care reunește oameni din toate colțurile lumii.

Până în acest moment, în județul Alba, patru primării au răspuns solicitării venite din partea Let’s Do It Romania, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, anume cele din Sebeș, Daia Română, Fărău și Gârda de Sus.

De asemenea, pe lângă primării, și-au mai anunțat prezența și următoarele instituții: Apele Române-Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, Romsilva, Garda de Mediu Alba, Agenția de Mediu Alba.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Toți cei care locuiesc în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, București/Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și vor să contribuie la o țară mai curată, se pot înscrie AICI.

Astfel, „Lets do it, România!” își reia campania de ecologizare și a început mobilizarea voluntarilor pentru a putea face din județul Alba un loc mai curat și pentru a readuce, în limitele impuse de pandemie, oamenii din nou, unii lângă ceilalți.

La această acțiune, primăriile pot apela și la beneficiarii de ajutor social, voluntariatul și activitățile de voluntariat desfășurându-se în condiții optime, iar echipamentul, în cazurile în care este necesar, este asigurat, cum ar fi saci, dezinfectanți și mănuși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea