Rămâi conectat

Curier Județean

LEO Fortress Alba Iulia organizează, duminică, în Cetatea Alba Carolina, ”marșul bicicletelor”. Acțiunea are și un scop caritabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 19 iulie, de la ora 17:00, <<leuții>> clubului de voluntariat non-guvernamental LEO Fortress Alba Iulia organizează cea mai ,,colorată” și ,,gălăgioasă” paradă a bicicletelor, potrivit unui comunicat de presă.

Biciclete105Evenimentul va lua startul în parcul Custozza, unde așteptăm persoane de toate vârstele pentru a lua parte la ,,marșul bicicletelor”. Traseul presupune turul Cetății Alba Carolina, cu oprire la diferite monumente.

Prin acest eveniment urmărim conștientizarea populației în legătură cu importanța mersului pe bicicletă și a stilului de viață sănătos. Totodată vrem să facem cunoscută situația dificilă în care se află micuțul Gabriel Murariu și importanța auzului în viața de zi cu zi.

Așadar, vă așteptăm în această dată, plini de entuziasm și cât mai colorați, să aducem împreună zâmbete pe fețele albaiulienilor.

Despre Gabriel Murariu: Gabriel este un băiețel în vârstă de 11 ani, care, din păcate, s-a născut cu probleme auditive. Acesta nu poate auzi nimic, fără aparatul Nucleu Freedom de care are mare nevoie. În anul 2007, un suflet mare l-a ajutat pe Gabriel să ajungă la o clinica din Italia, unde i s-a făcut operația de implant cohlear. Chiar si cu aparatul, Gabriel nu aude decat cu o singura ureche, cea la care i-a fost facut implantul chirurgical. Aparatul de care are nevoie costa 9000€, compatibil cu cipul implantat pe creier si se poate cumpara din Germania, America, sau de la Firma Cohlear – Bucuresti, care cunosc povestea lui Gabi. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea