Rămâi conectat

Actualitate

Legat de proiectul privind Roşia Montană, Traian Băsescu consideră că Dan Şova este „profund incompetent”

Dragoş Suciu

Publicat

în

dan sovaTraian Băsescu este de părere că ministrul Dan Şova este „profund incompetent”, pentru a face ceva cu Roşia Montantă, acesta trimiţându-i, şefului său, Victor Ponta proiectul de lege privind RMGC, iar premierul bucuros că poate scăpa de responsabilitate, a trimis legea Parlamentului. Mai mult decât atât, preşedintele a afirmat despre actul normativ că „este o lege pe care băieţii de la Roşia Montană Gold Corporation i-au dat-o lui Şova”.

„Nu sunt de acord nici cu poziţia celuilalt lider al USL, domnul Antonescu, care a intrat şi el în jocul «votăm sau nu votăm». Or, Antonescu ştie foarte bine că e neconstituţional proiectul de lege. Ştie de pe acum. Decât să spună «Aprobăm, nu aprobăm», ca să vadă de ce grup se lipeşte, mai bine ar spune: »Domnule Ponta, hai să vedem, că avem o lege neconstituţională, ia-o înapoi. În momentul în care o iei înapoi trimite-l pe Şova s-o ridice de la Parlament şi spune-i să ţi-o lase la birou şi să nu se mai întoarcă în Guvern». Pentru că este iniţiativa acestui ministru profund incompetent”, a mai susţinut Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Traian Băsescu îl critică şi pe liderul PNL, Crin Antonescu şi pe premierul Victor Ponta pentru că lasă o lege care ştiu că oricum va fi respinsă pentru neconstituţionalitate.

„Şova a luat-o frumuşel, i-a spus şefului lui «Ia uitaţi ce lege am făcut, şeful, să trăiţi, rupem gura târgului». Iar şeful lui, bucuros că se mută răspunderea de la el la Parlament, a spus «E bună». Şi Ponta e jurist, nu e inginer, ca mine”, a mai afirmat Băsescu, citat de Mediafax.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună! Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în aprilie 2024, de 1.292.549, cu 3.009 mai multe comparativ cu luna anterioară (plus 0,23%), aproape 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Din totalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea