Rămâi conectat

Sport

Laurenţiu Coman în cursa pentru cucerirea trofeului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ediţia a 7-a a „Alba Golf Challenge”, întrecere susţinută de Consiliul Judeţean Alba se va desfăşura sâmbătă, 30 aprilie la Clubul de golf „Paul Tomiţa” din Pianu de Jos, festivitatea de premiere fiind programată la ora 15.30. Pentru turneul ce reprezintă deschiderea oficială a sezonului competiţional s-au înscris până ieri 39 de jucători, între care şi membrii familiei Coman, Viorel, Ana Maria şi Laurenţiu, ultimul având şansa în cazul în care va câştiga pentru a treia oară competiţia să intre definitiv în posesia Trofeului de argint masiv.
La „Alba Golf Challenge” se va juca în sistem stableford, 18 cupe, 6014 metri domni, 5120 metri doamne, la categoria I (0-18 HCP) şi categoria a II-a (19-36 HCP). Vor fi acordate următoarele premii: Trofeul „Alba Golf Challenge” pentru brut, locurile 1, 2 şi 3 la categoria I şi categoria a II-a, locul întâi la doamne, locul întâi la juniori, respectiv „Longest drive” şi „Nearest to the pin”. Menţionăm că duminică, 1 mai va avea loc şi Cupa „Christen” la golf. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea