Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Laurenţiu Coman în cursa pentru cucerirea trofeului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ediţia a 7-a a „Alba Golf Challenge”, întrecere susţinută de Consiliul Judeţean Alba se va desfăşura sâmbătă, 30 aprilie la Clubul de golf „Paul Tomiţa” din Pianu de Jos, festivitatea de premiere fiind programată la ora 15.30. Pentru turneul ce reprezintă deschiderea oficială a sezonului competiţional s-au înscris până ieri 39 de jucători, între care şi membrii familiei Coman, Viorel, Ana Maria şi Laurenţiu, ultimul având şansa în cazul în care va câştiga pentru a treia oară competiţia să intre definitiv în posesia Trofeului de argint masiv.
La „Alba Golf Challenge” se va juca în sistem stableford, 18 cupe, 6014 metri domni, 5120 metri doamne, la categoria I (0-18 HCP) şi categoria a II-a (19-36 HCP). Vor fi acordate următoarele premii: Trofeul „Alba Golf Challenge” pentru brut, locurile 1, 2 şi 3 la categoria I şi categoria a II-a, locul întâi la doamne, locul întâi la juniori, respectiv „Longest drive” şi „Nearest to the pin”. Menţionăm că duminică, 1 mai va avea loc şi Cupa „Christen” la golf. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în turul 2 al calificărilor la turneul de tenis de la Roland-Garros. Sportiva din Alba Iulia a fost învinsă în două seturi de Katie Volynets (SUA). Jucătoarea din Statele Unite ale Americii s-a impus cu 6-0, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea